Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vémola a jeho rodina pozitívni na KORONAVÍRUS: Ťažký priebeh ochorenia, 8-mesačná dcérka má 40-ky horúčky!

Rodina Karlosa Vémolu je pozitívna na koronavírus Zobraziť galériu (4)
Rodina Karlosa Vémolu je pozitívna na koronavírus (Zdroj: Instagram L.Č.)

PRAHA - Včera sa na verejnosť dostala informácia, že Karlos Vémola (35) bol pozitívne testovaný na koronavírus. Hoci sa zápasník túto pliagu snažil držať od svojej partnerky Lely Ceterovej (30) a ich 8-mesačnej dcérky Lili, podľa najnovších informácií, bohužiaľ, najnovšie ochoreli aj obe jeho dievčatá.

„Bohužiaľ, len čo sa mi začalo koleno dávať dokopy, tak na mňa vliezlo to svinstvo korona. A dosť ma to skolilo, mám ťažký priebeh, horúčky,” priznal včera Karlos pre isport.cz s tým, že celé dni trávil v spálni, aby nenakazil svoju rodinu. Toto opatrenie, bohužiaľ, nepomohlo. Aktuálne sú už pozitívne testované aj jeho partnerka Lela a dcérka Lili. 

Galéria: Lela Ceterová a Karlos Vémola
Keďže rodina stále žila v jednej domácnosti, byť zavretý v inej miestnosti skrátka nepomohlo. „Kým prišli testy, tak som od nich bol oddelený, ale teraz nám hovorili, že je zbytočné, aby sme mali oddelenú domácnosť. Aspoň môžem Lele občas pomôcť a byť s malou. Mne nebolo dobre už od piatku, malej tiež nie. Ale Lela bola v pohode, takže sme mali rozdelenú domácnosť. No a teraz sme zistili, že to máme aj tak všetci traja,” potvrdil Karlos pre spomínaný český portál. 

Najväčšie obavy má prominentná dvojica o svoju malú dcérku, keďže rovnako ako na zápasníkovi, aj na nej sa prejavujú vážnejšie príznaky nákazy. „Má naozaj silnú horúčku, štyridsiatky teploty,” uviedol Vémola. Koronavírus najlepšie znáša na pohľad krehká Lela. „Mňa zatiaľ bolí len hrdlo a hlava. Lilinka má vysoké teploty. Ak by sa jej stav nezlepšil, tak musíme ísť do nemocnice Bulovka,” napísala blondínka na svojom Instagrame. 

Celej rodine držíme palce a prajeme skoré uzdravenie! 

Karlos Vémola je pozitívny na koronavírus. Testy vyšli aj jeho partnerke a dcérke
Zobraziť galériu (4)
Karlos Vémola je pozitívny na koronavírus. Testy vyšli aj jeho partnerke a dcérke  (Zdroj: Instagram L.Č.)

Viac o téme: Lela CeterováLiliKoronavírusKarléos Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu