Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Obrovská rana pre Vondráčkovej ex: Náhly KONIEC v hokejovom klube... Kvôli vážnej chorobe!

Tomáš Plekanec oznámil koniec v hokejovom klube. Zobraziť galériu (6)
Tomáš Plekanec oznámil koniec v hokejovom klube. (Zdroj: Instagram T.P.)

BRNO - Tomáš Plekanec (37) má za sebou pomerne náročný rok. Na jednej strane jeho partnerka Lucie Šafářová (33) porodila ich vytúžené dieťatko, no na strane druhej stále riešil rozvod so svojou ex Luciou Vondráčkovou (40). No keď sa už táto kapitola definitívne uzavrela, prišla ďalšia rana. Hokejista oznámil náhly koniec v Komete Brno. Kvôli vážnej chorobe!

Hokejista svoj náhly krok vysvetlil na Facebooku. „Milí fanúšikovia Komety, táto správa sa mi nepíše ľahko. Mal som športový cieľ hrať v tejto výnimočnej organizácii a vyhrať titul. Kometa je ambiciózny klub, kde hokej každý miluje. Rovnako ako ja,“ napísal na web Plekanec. Bohužiaľ, osud to všetko zariadil inak. 


Vondráčková a Plekanec sa KONEČNE rozviedli: Speváčka zhrabla byt za milión eur... Do konca života je zabezpečená!


Do jeho života totiž prišla zákerná choroba. „Rád by som v spolupráci pokračoval, rovnako tak Kometa. Nič nestálo v ceste, bohužiaľ, moja mama ochorela a radi by sme jej s celou rodinou boli nablízku. Viem, že jej naša prítomnosť veľmi pomôže. Tituly a športová kariéra nie sú všetko,“ napísal na svoj oficiálny profil.

Plekanec so svojou partnerkou Luciou Šafářovou a dcérou Leontýkou sa tak z ich brnianskeho domu sťahujú späť do Prahy, aby boli rodine čo najbližšie. „Jeho maminka je chorá dlhší čas. Cez leto sme mali príležitosť tráviť tam viac času. Teraz je ale situácia nová,“ povedala Blesku tenistka, ktorá tak naznačila zhoršenie situácie. 

Viac o téme: Lucie VondráčkováTomáš Plekanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu