Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Vondráčková a Plekanec sa KONEČNE rozviedli: Speváčka zhrabla byt za milión eur a... Do konca života je zabezpečená!

Lucia Vondráčková a Tomáš Plekanec sa konečne dohodli. Zobraziť galériu (5)
Lucia Vondráčková a Tomáš Plekanec sa konečne dohodli. (Zdroj: Intagram L.V./T.P.)

PRAHA/KANADA - Trvalo takmer 2 roky, kým sa herečka a speváčka Lucie Vondráčková (40) a hokejista Tomáš Plekanec (37) rozviedli. Najprv na seba hádzali špinu prostredníctvom médií, potom sa doťahovali o deti a nakoniec o majetok. Nekonečný príbeh je konečne uzavretý - blondínka zhrabla byt za milión eur a do konca života je zabezpečená!

V auguste 2018 sa na verejnosť dostala informácia, že Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec idú od seba. Hokejista bol ešte stále ženatý, keď Česku predstavil svoju novú partnerku - je ňou tenistka Lucie Šafářová. Športovkyňa, ktorá striktne odmieta, že by stála za rozvratom manželstva, dokonca v zime minulého roka porodila Tomášovi dieťa. 

Galéria: Lucie Vondráčková

Aj v tom čase bol však čerstvý otecko stále ženatý. Nekonečný cirkus okolo rozvodu sa ťahal takmer 2 roky. Najprv na seba známa dvojica hádzala špinu prostredníctvom médií, potom si vzájomne robili naprieky, až na jeseň v roku 2019 prišli k rozumnému riešeniu. Na sociálnych sieťach obaja zverejnili status v rovnakom znení. 

„Po roku vzájomného odlúčenia sme sa spoločne rozhodli na ukončení všetkých našich sporov. Naše deti nemôžu trpieť definitívnym rozpadom nášho vzťahu,“ písalo sa na sociálnych sieťach exmanželov. Rozvod však prebehol v Kanade a ako sa o mesiac neskôr ukázalo, v Česku nenadobudol právoplatnosť. Stalo sa tak až po tom, čo sa dvojica konečne dohodla na rozdelení majetku. 


Koniec rozvodovej vojny Vondráčkovej a Plekanca: Opäť slobodní?!


Na základe predmanželskej zmluvy sa totiž Lucie vzdala všetkého, čo Plekanec zarobil počas manželstva, čo bolo približne 15 miliónov eur. Blondínka však napriek tomu neobišla najhoršie. Dostala byt so záhradou s rozlohou zhruba 600 metrov štvorcových na Kavčích horách v Prahe za takmer milión eur. Vondráčková tak musela opustiť rodinnú rezidenciu v Kanade. 

Pri ďalších majetkoch sa však už nezhodli. Plekanec ponúkal 190 tisíc eur v hotovosti a desaťtisíce českých korún mesačne ako alimenty na dvoch synov. Vondráčková však žiadala 4,5 milióna v hotovosti a alimenty vo výške 19 tisíc eur mesačne. Rozsudok nadobudol právoplatnosť 20. apríla 2020 - či sa sudca v tejto veci priklonil k Tomášovi alebo k Lucii, nie je známe. 

Viac o téme: Lucie VondráčkováTomáš Plekanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu