Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

To je ale šupa! Diablica Šarköziová (45) ukázala postavičku v bikinách... FOTO Môže takto vyzerať?!

Silvia Šarköziová Zobraziť galériu (4)
Silvia Šarköziová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Tak tieto dve naozaj nevyzerajú ako mama a dcéra. Mladá Cigánska diablica Vanessa Šarköziová (20) už dávno nie je malým dievčatkom a vyrástla z nej krásna mladá dáma. Pri jej mame sa však vek akoby zastavil. Dievčatá si spolu cez víkend vychutnali relax na slniečku a pri pohľade na FOTO neuveríte, že postavička v bikinách patrí Silvii, tej staršej z klanu Šarköziových!

V slovenskom šoubiznise máme niekoľko žien, ktoré môžu svojím vzhľadom a postavou smelo konkurovať o polovicu mladším dámam. Medzi ne jednoznačne patrí aj Silvia Šarköziová. Talentovaná umelkyňa snáď ešte nikdy nevyzerala zle, práve naopak. Jej charizma, talent a krása sú kombináciou, vďaka ktorej sa stáva ozdobou každej spoločenskej akcie či koncertných pódií.

Galéria: Vanessa a Silvia Šarköziové
Tentokrát ale ohúrila niečím celkom iným, a síce svojou perfektnou postavičkou. Fotografia jej tela v bikinách sa najnovšie na sociálnych sieťach objavila vďaka jej dcére Vanesse, s ktorou trávila víkend na slniečku. No a keďže dievčatá chytali bronz, spoločne sa nahodili do plaviek a prekvapenie bolo na svete. 

Silvia Šarköziová vyzerá v bikinách skutočne božsky
Zobraziť galériu (4)
Silvia Šarköziová vyzerá v bikinách skutočne božsky  (Zdroj: Instagram V.S)

Pri pohľade na sexicu, ktorá leží vedľa Vanessky, by si len málokto povedal, že ide o jej maminu. Kráska v bielych bikinách s telom dvadsiatničky je však naozaj Silvia a pokiaľ by na zábere nebola označená, mohlo by sa zdať, že mladá diablica neleží v tráve so svojou mamou, ale kamarátkou či spolužiačkou. No uznajte. Nevyzerá skvele? 

Viac o téme: Silvia Šarköziová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu