Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Celeste Buckingham: Koronavírus beriem veľmi vážne, infikovala sa moja kamarátka!

Celeste Buckingham Zobraziť galériu (4)
Celeste Buckingham (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Počas úradovania koronavírusu nezaháľala a má skutočne mnoho noviniek! Reč je o talentovanej speváčke Celeste Buckingham (25), ktorú sme pred pár dňami stretli na jej obľúbenej klinike krásy. Ako každá žena si cez domácu karanténu musela odpustiť profesionálnu starostlivosť v podobe kaderníka, vizážistky či starostlivosti o pleť, teraz si ju ale opäť mohla naplno užiť. No a počas toho sme ju rovno vyspovedali, aby sme zistili, ako sa uplynulé mesiace mala a prezradila nám aj niekoľko zaujímavých pikošiek. Mimochodom, okrem albumu chystá aj novú knihu!

Celeste nemala problém zostať doma a na 100% rešpektovať všetky odporúčania aj nariadenia. No hoci jej doma takmer nič nechýbalo a rozhodne nie je žiadna "primadona", ako každá žena, aj ona mala chuť zveriť sa do rúk profesionálov a nechať sa trošku hýčkať. Veď ktorej žene by sa dobre pozeralo na neupravené vlasy či odrasty? 

Celeste Buckingham: Koronavírus beriem veľmi vážne, infikovala sa moja kamarátka! (Zdroj: Jan Zemiar)
„Celkom som si zvykla na to voľno a zmenu životného štýlu, ale, úprimne, jedna z mála vecí, čo mi chýbala z tohto vonkajšieho sveta, boli kaderníctvo a klinika. Pretože ja nosím príčesky, takže som mala odrasty, mala som to úplne dlhé, všelijaké farebné, takže niektoré dni som sa naozaj ráno pozrela do zrkadla, že už nech to skončí. Aj keď to, samozrejme nie je najdôležitejšia vec na svete, ale tak osobne ti to chýba,” povedala nám otvorene sympatická speváčka. 

Celeste Buckingham si myslí, že Slováci by mali zostať opatrní.
Zobraziť galériu (4)
Celeste Buckingham si myslí, že Slováci by mali zostať opatrní.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Speváčka si ale uvedomovala, že musí zostať zodpovedná a podľa toho sa správa aj teraz, hoci väčšina ľudí už od opatrnosti upustila. „Beriem to veľmi vážne. Ja som z tej skupiny ľudí, ktorá si myslí, že aj napriek tomu, že niektorí majú pocit, že to skončilo, treba si dávať pozor. Nikomu neublíži, že aj keď máme pocit, že sa to ukľudnilo, budeme jeden na druhého dávať pozor,” myslí si Celeste. 

V rozhovore nám o tom, ako vnímala koronavírus, povedala viac, prezradila aj to, ako ovplyvnil jej pracovný život, či ako s nákazou bojovala jej kamarátka. Dozvedeli sme sa aj to, čo chystá v blízkej budúcnosti, ako to vyzerá s novým albumom a dokonca priznala, že aktuálne pracuje na svojej prvej knihe. Viac sa dozviete v našom video-rozhovore vyššie! 

Viac o téme: Celeste BuckinghamKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu