Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Cigánska diablica šokuje ZMENOU imidžu: Rovné vlasy sú fuč!

Vanessa Šarköziová šokovala zmenou imidžu! Zobraziť galériu (2)
Vanessa Šarköziová šokovala zmenou imidžu! (Zdroj: Instagram V.Š.)

SORGUN - Vanessa Šarköziová si momentálne užíva teplé slnečné lúče v Turecku. Avšak, fotografiami z dovolenky milo šokovalo svojich fanúšikov. Rozhodla sa totiž pre zmenu imidžu!

Vanessa Šarköziová nie je z tých žien, ktoré pravidelne podstupujú rôzne premeny výzoru. Typická je pre ňu prirodzenosť a dlhá čierna hriva. Avšak, aj ona občas rada zaexperimentuje a keď už, tak poriadne! Veď, ako sa hovorí, zmena je život.

Písal sa rok 2020, kedy sa speváčka nechala odfarbiť. Už jej korunu krásy nezdobili len čisto čierne pramene vlasov, ale aj blond. Najnovšie však Cigánska diablica šokovala ďalším výstrelkom. Vanessa si totiž v Turecku nechala zapliesť afro copíky, ktoré sú horúcim trendom aj tento rok.

Cigánska diablica šokuje ZMENOU
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram VS)

Z dovolenky si tak neodnesie len zážitky a spomienky, ale aj nový účes. A tak sú jej povestné rovné vlasy fuč! „Iné vlasy, iný štýl, stále som to ja. Včerajšie 5 hodinové zapletanie bolo dlhéééé, ale milujem to," pochválila sa na sociálnej sieti. „Veľmi veľmi pristane," napísala istá fanúšička. A čo si myslíte vy? Hodí sa Vanesse aj takýto typ "frizúry"?

Viac o téme: Vanessa Šarköziová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu