Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Už to viac nie je malá Vanesska (21): Cigánska diablica ŠOKUJE… Titulka v pánskom magazíne!

Vanessa Šarköziová má už 21 rokov. Zobraziť galériu (2)
Vanessa Šarköziová má už 21 rokov. (Zdroj: Instagram VS)

BRATISLAVA - Malé dievčatko je minulosťou! Vanessa Šarköziová (21) sa do povedomia verejnosti dostala ako utárané a roztomilé dievčatko z relácie Bonzáčik. Tam si získala srdcia celého Slovenska. Niet divu, že ju potom Markíza obsadila do viacerých seriálov. Odvtedy však uplynulo kopec rokov a dnes je z Vanessy dospelá žena. A aktuálne sa dokonca objavila na titulke pánskeho magazínu!

Hoci Vanessa Šarköziová má už 21 rokov, mnohí ju dodnes vnímajú ako malé dievčatko. Celé Slovensko ju totiž pozná už od najmenších detských čias. Vtedy ešte predškoláčka v markizáckej relácii Bonzáčik vyzradila na svojich známych rodičov úplne všetko. Ukecané dievčatko potom televízia obsadila do seriálu Medzi nami či neskôr do počinu Priateľky. 

Galéria: Vanessa Šarköziová

Dnes sa už Vanessa herectvu nevenuje, vydala sa po stopách svojich rodičov - vyštudovala konzervatórium, získala angažmán v Slovenskom národnom divadle a... Medzičasom stihla vyrásť v dospelú ženu. O tom, že už nie je malé dievčatko, definitívne svedčí aktuálna titulka v pánskom magazíne Break, ktorú nafotila. Venované sú jej aj strany vo vnútri. 

Treba však zdôrazniť, že Vanessa žiadne odvážne fotky nenafotila, zábery sú skôr módneho charakteru. Plavovláska na nich nie je odhalená, ako pri fotkách v pánskych magazínoch býva zvykom, má na sebe spoločenské šaty. A veľmi jej to pristane!

Už to viac nie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: magazín Break)

Viac o téme: Cigánski diabliVanessa Šarköziová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu