Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Parádny úspech nenávideného Superstaristu: Na spoluprácu ho oslovila svetová hviezda!

Timotej Májsky má obrovský dôvod na radosť Zobraziť galériu (4)
Timotej Májsky má obrovský dôvod na radosť (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Niečo podobné sa v histórii Superstar stalo zrejme vôbec prvýkrát . Finalista TOP 10 Timotej Májsky (22) si môže gratulovať. Aj napriek tomu, že si počas trvania súťaže zrejme nikto nevybudoval takú základňu hejterov a neprajníkov ako on, jeho účinkovanie v šou má svoje prvé ovocie. Na spoluprácu ho oslovila svetová hviezda!

Timotejov talent si všimol DJ a producent Kygo, ktorý patrí medzi špičku vo svojom obore, no širšia verejnosť ho v poslednom období vníma najmä vďaka tomu, že opäť "oživil" legendárnu Whitney Houston. Práve vďaka nemu sa aj napriek tomu, že je speváčka po smrti, do rádií dostal hit Higher Love v modernej tanečnej forme. No a aktuálne sa zdá, že podobnú pecku si možno na svoje konto pripíše aj Timotej. 

Galéria: Timotej Májsky
S parádnou novinkou sa pochválil webu markiza.sk. „Kygo mi z ničoho nič lajkol fotku z kastingu, čo som si všimol úplnou náhodou, najprv som myslel, že to bol nejaký omyl,” vyjadril sa Májsky, ktorý sa po tejto reakcii rozhodol nenechať nič na náhodu a svojmu veľkému vzoru za jeho gesto podpory aspoň vyjadriť vďačnosť.

Timoteja Májskeho si vďaka Superstar všimol producent a DJ Kygo
Zobraziť galériu (4)
Timoteja Májskeho si vďaka Superstar všimol producent a DJ Kygo  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Tak som mu napísal len krátke poďakovanie, a že som jeho fanúšik už dlhé roky. Z ničoho nič mi na druhý deň prišla odpoveď,” prezradil Timo, ktorému sa o tom, čo nastane, zrejme ani nesnívalo. Kygo sa mu totiž opäť ozval, a to rovno s návrhom na budúcu spoluprácu. 

„Že ďakuje, páči sa mu môj hlas a že by sme mohli nadviazať spoluprácu. Veľmi, veľmi ma to potešilo, pretože Kygo je skutočne jeden z hlavných dôvodov, prečo som sa začal venovať produkcii, veľmi ho obdivujem. Pre niekoho to možno príde ako maličkosť, ale skúste si predstaviť váš najväčší idol, ktorý Vám napíše, že na vás niečo obdivuje. Je to úžasný pocit a obrovská motivácia,” dodal šťastný spevák. 

Viac o téme: SuperstarTimotej MájskyKygo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu