Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Gáboríková počas tehotenstva pribrala 18 kíl: Prirodzeným FOTO potešila ženy... Stále má brucho!

Ivana Gáborík Surovcová pred týždňom porodila dcérku Bellu. Zobraziť galériu (4)
Ivana Gáborík Surovcová pred týždňom porodila dcérku Bellu. (Zdroj: Instagram I.G. )

TRENČÍN - Minulú stredu zverejnili hokejista Marián Gáborík (38) a jeho manželka Ivana Surovcová (33), že sa stali rodičmi malej Belly. Ubehol presne týždeň a hoci mnohé celebritky to na Instagrame hrajú na dokonalosť, blondínka svojich fanúšikov potešila prirodzenou fotkou. Po pôrode má stále brucho!

Galéria: Ivana a Marián Gáboríkovci

Ivana Surovcová sa so svojimi fanúšikmi delí o zaujímavé momenty nielen zo svojho pracovného, ale aj súkromného života. Aktuálne sa spolu s manželom, hokejistom Mariánom Gáboríkom tešia z dcérky Belly, ktorá prišla na svet minulú stredu.


Gáborík a Surovcová sú rodičmi: Prvé FOTO rovno z pôrodnice!


Odvtedy ubehol týždeň a hoci mnohé známe ženy sa čo najskôr po pôrode snažia navodiť dojem, že snáď ani nerodili, blondínka na dokonalosť kašle. Už prvé foto z pôrodnice sa nieslo v znamení prirodzenosti. Čerstvá mamička je na nej síce nie perfektne upravená, ale jednoducho krásna. 

Gáboríková počas tehotenstva pribrala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram I.G. )

Už vtedy fanúšikovia plavovlásku chválili, že zverejnila reálnu fotku a nie „načančaný“ záber. A najnovšie zverejnila svoju fotku týždeň po pôrode. A ani sa nesnažila zakryť ešte stále veľké bruško. Veď aj toto skrátka patrí k normálnej žene. „Konečne krásna fotka. Prirodzená mamina po pôrode,“ chválili ju Slovenky. „Nádherná, prirodzená, reálna fotka,“ objavilo sa v komentároch.

Ivana dokonca nemala problém na rovinu prezradiť, koľko počas tehotenstva pribrala. „Asi najviac vás zaujímalo, koľko som počas tehotenstva pribrala. Vždy som sa pousmiala nad komentármi – veď máš len bruško a po pôrode budeš hneď fit, že más dobrý metabolizmus... No, ale ručička na váhe ukazovala niečo iné,“ priznala Surovcová.

Hoci aj počas tehotenstva dbala na vyváženú stravu, v jedení sa neobmedzovala a dopriala si aj sladké. No a to sa v konečnom dôsledku odzrkadlilo aj na jej váhe. „Ja som sa cítila v tehotenstve super, aj keď ručička na váhe išla stále hore. A konečne odpoveď pre tých, čo ich to zaujímalo: +18 kíl,“ priznala bez zahmlievania. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns),

 

Viac o téme: Marián GáboríkIvana Gáborík Surovcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu