Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ďalší párik v markizáckej SuperStar? Temperamentnú súťažiacu musel štáb hľadať... Noc strávila s fešným kolegom!

Nový párik v Superstar? Zobraziť galériu (6)
Nový párik v Superstar? (Zdroj: TV MARKÍZA)

KARLOVE VARY - Jeden párik už v markizáckej SuperStar vznikol. Reč je o Češke Anne Požickej (19) a Slovákovi Jánovi Ožvoldíkovi (18). No, žeby sa v projekte črtal ďalší? Temperamentná speváčka Lucie Bikárová (15) totiž noc nestrávila na svojej hotelovej izbe, ale... Našli ju u fešného kolegu Jaroslava Oláha (28)!

Súťažiacich markizáckej šou SuperStar čaká posledná prekážka pred priamymi prenosmi - duetá. Každú jednu dvojicu preto štáb budil skoro ráno, aby si ešte pred vystúpením pred porotou poriadne natrénovali svoje číslo. Pri každom súťažiacom to išlo bez problémov... Až na temperamentnú krásku Lucie Bikárovú. 

Galéria: Lucie Bikárová nestrávila noc na svojej izbe:

Tá mala podľa rozpisu ubytovania zdieľať izbu s Hanou Džurbanovou. Keď jej však súťažiaci Jan Fanta zaklopal na izbu, Hanka o Lucke nič nevedela a vraj na izbe nebola celú noc. A tak sa začalo dlhé hľadanie, pri ktorom Bikárovej spevácky kolega spolu s dvomi kameramanmi, zvukárom a redaktorom prešli celý hotel... Márne.

Lucie Bikárová prespala na izbe s Jaroslavom Oláhom.
Zobraziť galériu (6)
Lucie Bikárová prespala na izbe s Jaroslavom Oláhom.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Luciu sa napokon podarilo nájsť úplnou náhodou až druhému štábu, ktorý išiel pôvodne zobudiť niekoho úplne iného. Ako sa napokon ukázalo, súťažiaca strávila noc s barberom Jaroslavom Oláhom. Žeby sa tak v šou rodil ďalší párik? Pravda je vraj taká, že nádejnej speváčke sa už v noci nechcelo ísť do vlastnej izby a podobne porozhadzovaných bolo viacero superstaristov.


V SuperStar sa zrodil prvý pár: Najprv sa nebavili a potom... Láska na prvý pohľad!


Treba však povedať, že ak by predsa len išlo o začiatok nádejného vzťahu, nešlo by o prvú dvojicu v tomto ročníku speváckej šou. Na verejnosť sa totiž už minulý týždeň dostala informácia o dvojici, ktorá zahorela láskou. Do oka si padli Češka Anna Požická a Slovák Ján Ožvoldík. 

Jan Fanta bol rád, že Luciu Bikárovú nakoniec našiel.
Zobraziť galériu (6)
Jan Fanta bol rád, že Luciu Bikárovú nakoniec našiel.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: SuperstarLucie BikárováJaroslav Oláh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu