Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zuzana Fialová pred 24 rokmi moderovala: FOTO Takto vyzerala... To je neuveriteľné!

Zuzana Fialová Zobraziť galériu (5)
Zuzana Fialová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto vážne? Zuzana Fialová (45) patrí medzi našu divadelnú hereckú špičku. Temperamentná brunetka sa ale často objavuje aj v televízii, naposledy ako porotkyňa šou Tvoja tvár znie povedome, rovnakú funkciu mala i v tanečnej súťaži Let's dance. Pamätáte si, že kedysi aj moderovala?

Na obrazovkách VTV mala kedysi Zuzana pod palcom detskú reláciu venovanú počítačovým hrám. Volala sa Level Majster a tmavovláska ju moderovala spolu s Jozefom Pročkom ešte v roku 1996. Mala vtedy tesne po tridsiatke a na tomto mieste ju potom kvôli tehotenstvu vymenila Andrea Karnasová. 

Galéria: Zuzana Fialová
Keď sa dnes pozriete na Zuzanu a porovnáte si ju so ženou zo spomínanej relácie, len ťažko uveríte, že ubehlo 24 rokov. Herečka sa totiž v podstate vôbec nezmenila. Práve naopak. Ak by sa v niekdajšej podobe v rifliach na traky a vyťahanej košeli teraz objavila niekde na verejnosti, rozdiel by ste si všimli len minimálny. 

Zuzana Fialová v čase, keď moderovala reláciu Level Majstrov.
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Fialová v čase, keď moderovala reláciu Level Majstrov.  (Zdroj: Youtube/VTV)

V tom čase mala o čosi bledšiu farbu vlasov a mala ich o pár centimetrov dlhšie, ale to je asi tak všetko. Fialová akoby absolútne nestarla a čas sa na nej nijako neodpísal - dá sa povedať, že vyzerá stále lepšie. Nuž, tomu sa hovorí mať naozaj dobré gény!

Viac o téme: Zuzana Fialová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu