Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

KORONAVÍRUS Verejná pocta zdravotníkom: Za všetkým je Lady Gaga... Pomocnú ruku podal aj Elton John!

Celebrity vzdajú hold zdravotníkom. Zobraziť galériu (4)
Celebrity vzdajú hold zdravotníkom. (Zdroj: SITA)

USA – Nielen na Slovensku, ale aj v krajinách po celom svete bojujú ľudia s pandémiou koronavírusu. V prvej línii sa nachádzajú najmä zdravotníci a práve tým chce vzdať hold americká speváčka Lady Gaga. Osud lekárov a sestričiek jej nie je ľahostajný a nie je sama!

Celý svet sa borí s pandemickým ochorením COVID-19, ktorý ľudí ubíja už dlhé týždne. Vďaka zdravotníkom sa mnohí, ktorých priebeh prekonávania koronavírusu je náročný, zotavili a sú v poriadku. Práve lekári, zdravotné sestry či dobrovoľníci sú v prvej línii, ktorá s nákazou bojuje a zaslúžia si rešpekt. To si uvedomujú aj svetové hviezdy na čele s popovou divou Lady Gaga.

Lady Gaga sa rozhodla podporiť Svetovú zdravotnícku organizáciu a vzdať hold všetkým zdravotníkom.
Zobraziť galériu (4)
Lady Gaga sa rozhodla podporiť Svetovú zdravotnícku organizáciu a vzdať hold všetkým zdravotníkom.  (Zdroj: SITA)

Tá totiž iniciovala koncert pre všetkých zdravotníckych pracovníkov, ktorí sa starajú o pacientov. Ide o projekt s názvom „One World: Together at Home“ (Jeden svet: Spoločne doma, pozn. red.). Koncert sa uskutoční už dnes o 17-ej hodine pacifického času. Ako informuje Svetová zdravotnícka organizácia WHO na svojej stránke, ide verejnú poctu lekárom, sestrám, sanitárom, záchranárom a mnohým ďalším zdravotníkom na celom svete.

Lady Gaga, ktorá pred pár týždňami zorganizovala aj zbierku peňazí pre Svetovú zdravotnícku organizáciu a podarilo sa jej tak vyzbierať 35 miliónov dolárov, však nie je jediná, ktorá vzdá zdravotníkom hold. K jej iniciatíve sa pripoja i Paul McCartney, Stevie Wonder, Eltohn John, Billie Eilish, David Beckham, John Legend, Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Joe Armstrong, Burna Boy, Chris Martin, Eddie Vedder, FINNEAS, Idris and Sabrina Elba, J Balvin, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Priyanka Chopra Jonas a Shah Rukh Khan. Títo všetci sa spoja, aby potešili tých, čo zachraňujú životy. Koncert budú vysielať americké a kanadské médiá, no pozrieť si ho bude možné aj na online platformách, ktoré nájdete tu. Je skutočne krásne vidieť, že aj napriek sláve sú to stále ľudia so srdcom na správnom mieste.

Svetové celebrity pripravili pre zdravotníkov po celom svete koncert.
Zobraziť galériu (4)
Svetové celebrity pripravili pre zdravotníkov po celom svete koncert.  (Zdroj: YouTube)

Viac o téme: Lady GagaKoronavírusBillie EilishCovid-19 koncertEltohn John
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu