Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

KORONAVÍRUS Miriam Kalisová musela nechať dcérku mimo Bratislavy... Čo na to Martin Šmahel?

Miriam Kalisová a Martin Šmahel Zobraziť galériu (4)
Miriam Kalisová a Martin Šmahel

BRATISLAVA - Šíriaci sa koronavírus ovplyvňuje životy nás všetkých, nevynímajúc známe tváre slovenského šoubiznisu. Miriam Kalisová (34) pre hrozbu nákazy nechala svoju dcérku Miu na strednom Slovensku, aby bola v tomto čase čo najďalej od Bratislavy, kde je aktuálne potvrdených najviac prípadov. Čo na to hovorí Miin otec, tréner Martin Šmahel (37)?

„Už vyše týždňa som bez môjho dievčatka. Bol piatok 6. marca, keď som ju viezla k mojim rodičom na prázdniny, lebo malo byť pekné počasie a dlho sa nevideli. Cestou na stredné Slovensko v rádiu hovorili o prvom prípade koronavírusu na Slovensku. Dohodli sme sa, že po ňu o týždeň prídem. Z lásky k nej a mojim rodičom zostávam v Bratislave,” napísala pred pár dňami na Instagram Mirka s tým, že dcérku sa rozhodla u jej starých rodičov nechať, keďže to považuje za bezpečnejšie. Mnohí rodičia z Bratislavy sa zachovali rovnako – ak majú možnosť, deti nechávajú u rodiny na vidieku. 

Galéria: Takto jednoducho si vyrobíte rúško!
Odlúčenie od milovanej dcérky nie je jednoduché ani pre jej ocina Martina Šmahela. Moderátorku však podporuje a na tomto riešení sa zhodli oni obaja.  „Že Miuška pôjde k starým rodičom, na tom sme sa samozrejme dohodli, ako aj na tom, že tam zostane dlhšie. Som rád, že má možnosť úniku a byť s dedkom a babkou v prírode, v oveľa lepšej izolácii ako tu, v husto zaľudnenej Bratislave,” povedal pre Topky.sk. 

Malá Mia musí pár dní zostať u starých rodičov. Martin aj Miriam sú zodpovední, nechcú ohroziť jej zdravie.
Zobraziť galériu (4)
Malá Mia musí pár dní zostať u starých rodičov. Martin aj Miriam sú zodpovední, nechcú ohroziť jej zdravie.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Svoje dievčatko však plánujú navštíviť, len čo to bude možné a bezpečné, riešiť možno budú aj Miin presun späť do hlavného mesta. „Počkáme, ako sa situácia vyvinie a buď pôjdeme za ňou na návštevu alebo ju vezmeme k nám. Tiež bývame na okraji lesa v málo obývanej časti. Ale nič nesilíme, spravíme to, čo bude najbezpečnejšie,” dodal sympatický tréner. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

She loves speed with me

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Šmahel (@martinsmahel),

Viac o téme: Martin ŠmahelKoronavírusMiriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu