Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

KORONAVÍRUS Finančná kríza Martina Šmahela: Kvôli COVID-19 skončil bez práce!

Martin Šmahel neprežíva práve najlepšie obdobie. Zobraziť galériu (4)
Martin Šmahel neprežíva práve najlepšie obdobie. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Preventívne opatrenia, ktoré slovenská vláda zaviedla kvôli šíriacemu sa koronavírusu, ochromili mnohé podniky. Nejeden Slovák tak zo dňa na deň zostal bez práce a finančného príjmu. Jedným z nich je aj markizák Martin Šmahel (37). Kvôli zákernému COVID-19 skončil bez roboty!

U známeho Slováka je situácia o to horšia, že je aktuálne jediným živiteľom rodiny. Veď len v lete minulého roka sa stal dvojnásobným otcom, jeho druhá partnerka Beáta mu v júni predčasne priviedla na svet dcérku Emku. Starať sa tak musí doslova o celú rodinu. 

Galéria: Martin Šmahel

Bohužiaľ, aktuálna situácia mu výrazne zmarila plány. „Je pravda, že mi to prinieslo taký škrt cez aj rozpočet, aj aktivity, pretože mojou hlavnou pracovnou činnosťou, alebo teda príjem peňazí som si zabezpečoval hlavne moderovaním eventov a rôznych športových podujatí, ktorým je momentálne na nejakú chvíľu koniec a toto ma ovplyvnilo určite zásadne,“ prezradil pred pár dňami v rádiu Jemné. 


Dramatický pôrod Šmahelovej priateľky: Dcérka prišla na svet predčasne... Váži len 800 gramov!


„V podstate moje moderátorské práce, ktoré som mal zhruba na báze 2 až 3-krát v týždni, absolútne stopli. Tak zostal som jednoducho doma, pracujem trochu na príprave podnikateľského projektu, s ním sa posúvam stále ďalej, ale to je taká malá mravenčia práca. Priznám sa, že mám kolegu, ktorý pracuje ešte húževnatejšie, takže mám viac času venovať sa babám doma,“ dodal Šmahel. 

O tom, že to s jeho pracovnými aktivitami nevyzerá najlepšie, píše aj na sociálnej sieti Instagram, kde túto informáciu napísal rovno do svojho profilu: „Vďaka COVID-19 bez práce.“

KORONAVÍRUS Finančná kríza Martina
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.S.)

Kvôli opatreniam, ktoré zaviedla slovenská vláda v súvislosti so šíriacim sa koronavírusom, prišlo o značnú časť či rovno o celý príjem veľké množstvo Slovákov. Vláda na čele s premiérom Igorom Matovičom predstavila veľké ekonomické opatrenia. Prečítať si o nich môžete v tomto článku: 


KORONAVÍRUS Veľké ekonomické opatrenia vlády majú trhliny! Odborníci varujú: Znižovanie platov nezastavia


 

Viac o téme: Martin Šmahel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu