Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kalisová prvýkrát o partnerke svojho ex: Fúúú, to sú silné slová!

Miriam Kalisová a Martin Šmahel Zobraziť galériu (5)
Miriam Kalisová a Martin Šmahel

BRATISLAVA - V lete to budú už dlhé štyri roky, odkedy si Miriam Kalisová (34) a Martin Šmahel (37) dali zbohom a rozhodli sa svoje manželstvo definitívne ukončiť. Dvojica krach vzťahu tajila pomerne úspešne, ešte niekoľko mesiacov po tom, čo išli od seba, sa zdalo, že je všetko v poriadku a vládne medzi nimi priateľská atmosféra. No a teraz... Aha, aké slová Miriam adresovala aktuálnej partnerke svojho ex!

Kto by si pomyslel, že títo dvaja sú na nože, je na veľkom omyle. Dvojcia sa postarala o menšie prekvapenie, keď Miriam svojho bývalého manžela vyspovedala v podcaste Jemných melódií. Dvojica si pokecala o aktuálnej situácii ohľadom koronavírusu, prebrali Martinov vegánsky životný štýl a nevynechali ani jeho súkromie, ktoré sa moderátorky stále týka - dôvodom je ich spoločná dcérka Mia. 

Galéria: Martin Šmahel a Miriam Kalisová
Keď sa brunetka začala pýtať na Šmahelovu rodinu, na adresu jeho aktuálne partnerky Beáty (s ktorou má spoločnú dcérku Emmku, pozn. red) v éteri zazneli skutočne krásne slová. „Tvoja partnerka Beátka, mimochodom, úžasná žena. Ja som naozaj veľmi vďačná za to, že práve ona je Miuškinou druhou maminou,” nechala sa počuť Kalisová, čo zrejme mnohých prekvapilo. 

Miriam Kalisová v podcaste vychválila partnerku Martina Šmahela.
Zobraziť galériu (5)
Miriam Kalisová v podcaste vychválila partnerku Martina Šmahela.  (Zdroj: Facebook B.L.)

„V prvom rade ďakujem pekne, ako si to povedala,” zareagoval Martin, kým odpovedal na otázku, ako s Beátou zvládli prepojiť svoje dcérky, ktoré majú z predchádzajúcich vzťahov. „Baby nám to uľahčili tým, že si sadli, sú v rovnakom veku a sú také protichodné... Samozrejme, jedna aj druhá si museli zvykať, miestami to nebolo ľahké, ale niektoré veci potrebujú čas,” odpovedal s tým, že obe dievčatá aktuálne vychádzajú výborne a Miriam dokonca dodala, že Mia s Lili si dnes nepovedia inak ako "sestrička".

Nuž, aj takto to môže vyzerať, ak sú rodičia dospelými, ktorí si nepotrebujú ubližovať a svojim deťom odmalička vštepujú tie najdôležitejšie životné hodnoty. 

Viac o téme: Martin ŠmahelMiriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu