Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pretvárke je koniec: Ľubo z markizáckej Svadby naložil na Júliu... Fúúú, tak TOTO ju zabolí!

Pretvárke je koniec! Zobraziť galériu (5)
Pretvárke je koniec! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Rozprávka so šťastným koncom? Ale kdeže! Len prednedávnom svetlo sveta uzrela posledná časť markizáckej Svadby na prvý pohľad, kde dali odborníci dokopy tri páry, hoci sa predtým vzájomne nepoznali. Spolu to mali dotiahnuť do šťastného konca a nájsť pravú lásku. Bohužiaľ, aj napriek tomu, že Gabika a Stano, rovnako ako Ľubo a Júlia, dali svojmu vzťahu šancu aj po skončení šou, žiadny zázrak sa nekoná. Ba čo viac... Aha, čo sa medzi nimi deje!

V poslednej epizóde šou sa Ľubo a Júlia zhodli, že svojmu vzťahu dajú šancu a budú ho ďalej rozvíjať. Už nejaký ten piatok sa však vedelo o tom, že Svadba sa nakrúcala ešte v roku 2018. Bolo teda úplne zrejmé, že všetky páry do dnešného dňa už dávno vedú úplne iné životy. Blondínka a fitnes tréner síce priznali, že sa časom rozišli, flintu do žita však nehádzali.

Galéria: Svadba na prvý pohľad - Júlia a Ľubo
Obaja prednedávnom prezradili, že pár ďalej netvoria (keďže Ľubo odišiel za prácou na Maltu) nevylučovali ale, že sa k sebe ešte vrátia. Aktuálne to ale vyzerá tak, že všetky ich vyjadrenia boli len obyčajnou pózou pre verejnosť. Mladík totiž nedávno na svojom profile na sociálnej sieti napísal niekoľko vyjadrení, z ktorých je viac než zrejmé, že k Júlii už blízko nemá. 

Keď sa ho na Instagrame fanúšičky pýtali, aký typ žien sa mu páči, odpovedal s poriadnou iróniou. „Nemám typ konkrétny, ale mám rád ženy, ktoré miesto popíjania vína trávia čas vo fitku alebo sa venujú športu,“ povedal otvorene, čo si každý pravidelný divák Svadby spojil so situáciou, kedy Júlii vyčítal záľúbu vo večernom 

Júlia a Ľubo svojmu manželstvu dali šancu, aktuálne však už pár netvoria.
Zobraziť galériu (5)
Júlia a Ľubo svojmu manželstvu dali šancu, aktuálne však už pár netvoria.  (Zdroj: TV MARKÍZA)
popíjaní vínka. 

Pár sa po skončení šou rozišiel a vyzerá to tak, že cestu späť k sebe už ani nenájdu.
Zobraziť galériu (5)
Pár sa po skončení šou rozišiel a vyzerá to tak, že cestu späť k sebe už ani nenájdu.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Tam to však neskončilo. Počas celého ich spoločného bývania či medových týždňov bol zásadným problémom aj Júliin smiech. Padla teda aj otázka, či si Ľubo myslí, že jeho "ex" si nájde niekoho, kto jej hlasný prejav emócií bude akceptovať a zvykne si naň. „Nemyslím, ale držím jej palce určite," odpovedal sucho, z čoho je zrejmé, že ich vzájomný vzťah sa dopredu nepohol. Práve naopak. Vyzerá to tak, že bývalí manželia spolu aktuálne už absolútne nevychádzajú...

Viac o téme: JúliaSvadba na prvý pohľadĽubo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu