Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezda Hornej Dolnej skončila v nemocnici: Namiesto oslavy jubilea vážna operácia!

Hviezda Hornej Dolnej skončila v nemocnici! Zobraziť galériu (6)
Hviezda Hornej Dolnej skončila v nemocnici! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Mala sa tešiť a užiť si naplno svoj deň a oslavu jubilea, no miesto toho skončila v nemocnici. Neodmysliteľná predstaviteľka Blažkovej, herečka Daniela Gudabová (60), totiž musela ísť pod nôž a lekár jej stanovil termín operácie rovno na deň jej narodenín. S oslavou tak musí počkať!

Po určitom veku sa zrejme človek až tak na oslavu narodenín neteší, no jubileum, to už je celkom iná vec. To svoje mala v stredu herečka Daniela Gudabová, ktorá v markizáckej Hornej Dolnej stvárňuje nezameniteľnú a snáď najznámejšiu dedinčanku Blažkovú. Tá je vždy hneď prvá nastúpená pred kostolom. Teraz však musela nastúpiť do nemocnice kvôli vážnej operácii, o čom informoval web markiza.sk.

Galéria: Seriál Horná Dolná

Svoje šesťdesiate narodeniny tak strávila obklopená sestričkami a lekármi. Danielu totiž nedávno trápil obličkový záchvat, a tak bola nútená ísť na operáciu, ktorú jej stanovili na 4. marca. „Pani Gudabová sa včera podrobila dlho plánovanej operácii žlčníkových kameňov. Prajeme jej skoré uzdravenie a veríme, že sa čoskoro k nakrúcaniu Hornej Dolnej bude môcť vrátiť. Diváci ju však uvidia v novej sérii, ktorá štartuje už dnes.“ vyjadrila sa pre topky.sk PR manažérka seriálu Horná Dolná Adriana Podobová. Herečke želáme skoré zotavenie.

Daniela Gudabová oslávila v stredu jubileum. Strávila ho však v nemocnici.
Zobraziť galériu (6)
Daniela Gudabová oslávila v stredu jubileum. Strávila ho však v nemocnici.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Daniela Gudabová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu