Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mária Čírová sa objavila na známej klinike: PLASTIKA?!

Mária Čírová prezradila, či zvažuje chirurgický zákrok. Zobraziť galériu (4)
Mária Čírová prezradila, či zvažuje chirurgický zákrok. (Zdroj: Instagram.com/mariacirova)

Mária Čírová (31) bez pochyby patrí k najkrajším slovenským speváčkam a vďaka jej dievčenskému vzhľadu by len málokto tipoval, že už prekročila prah tridsiatky. Čoskoro už trojnásobná mama však teraz prekvapila. Zvažuje plastiku?

Kým rôzne chirurgické vylepšenia boli donedávna výsadou skôr hviezd za veľkou mlákou, dnes už estetické zákroky nie sú ničím výnimočným ani na Slovensku. Zmyselné pery či prsia vytvarované lekárom zdobia aj desiatky našich celebrít. Niektoré sa tým netaja, iné sa tvária, že im príroda skrátka "nadelila". V prípade Márie Čírovej však neplatí ani jedno. Speváčka sa narodila pod šťastnou hviezdou a pochváliť sa môže naozaj prirodzenou krásou. Teraz sa však objavila na známej bratislavskej klinike, ktorá sa stará o krásu mnohých známych žien. Zaujímalo nás teda, či aj ona premýšľa nad estetickými vylepšeniami.

Galéria: Tehotná Mária Čírová navštívila známu kliniku

 

Mária Čírová prezradila, či zvažuje zákrok.

Tehotná Mária Čírová si spravila výlet na známu kliniku: Plastika?

„Ja som doteraz neriešila žiaden zákrok z toho dôvodu, že ja som si pripadala v poriadku," smeje sa plavovláska. „Pri pohľade do zrkadla som sama za seba ako žena nikdy necítila, že toto by som musela zmeniť a tamto. Nikdy som nemala čas sledovať nejakú vrásku alebo zmeny na mne, ktoré prichádzali aj prichádzajú s pribúdajúcim vekom," prezradila pre Topky. Na plastiku sa teda Mária zatiaľ nechystá, no keďže momentálne čaká svoje tretie bábätko, rozhodla sa výrazne spomaliť a viac času venovať sebe a aj svojmu zovňajšku. „Povedala som si, že čo sa týka nejakej relaxácie a času venovaného sebe, asi to prišlo."

Mária Čírová si chce tretie tehotenstvo vychutnať a venovať sa viac samej sebe.
Zobraziť galériu (4)
Mária Čírová si chce tretie tehotenstvo vychutnať a venovať sa viac samej sebe.  (Zdroj: Peter Korček)

Ako nám Mária prezradila, bábätko bolo plánované a na jeho príchod sa veľmi tešia. Avšak tehotenstvo jej spraví i škrty v pracovnom diári. „Plánujem menej koncertovať, menej vyrážať na cesty, lebo je to veľmi únavné," priznala speváčka, ktorá bola doteraz vyťažená na maximum, no to sa v najbližších mesiacoch chystá zmeniť. „Milujem spievanie, koncertovanie, stretávanie sa s ľuďmi, ale povedala som si, že toto tehotenstvo si chcem tak nejako plnšie vychutnať a nebyť stále preč."

mária čírová plánuje viac času stráviť aj s rodinou a koncerty idú bokom.
Zobraziť galériu (4)
mária čírová plánuje viac času stráviť aj s rodinou a koncerty idú bokom.  (Zdroj: Instagram M.Č.)

Ako veľmi okresala naplánované vystúpenia a do kedy sa plánuje objavovať na pódiách, sa dozviete v rozhovore vyššie.

Viac o téme: Mária Čírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu