Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Tehotná Čírová ukázala dcérku: Tá podoba s mamou je neuveriteľná!

Mária Čírová je mamou dvoch detí a čoskoro k ním pribudne ďalšie. Zobraziť galériu (5)
Mária Čírová je mamou dvoch detí a čoskoro k ním pribudne ďalšie. (Zdroj: Peter Korček)

BRATISLAVA - Známa slovenská speváčka Mária Čírová (31) čoskoro privedie na svet bábätko. Mamou však už je a rovno dvojnásobnou - má 10-ročného synčeka Huga a 7-ročnú dcérku Zoe. A práve tá akoby svojej známej mame z oka vypadla. Pozrite, ich podoba je neuveriteľná!

Mária Čírová sa mamou stala vo veľmi mladom veku. Mala len 21 rokov, keď na svet priviedla synčeka Huga. A o 3 roky neskôr sa jej narodila dcérka Zoe. A hoci sú deti často kombináciou svojich rodičov, či mnohokrát sa stane, že dcéry zdedia črty po otcovi a synovia sa podajú na mamy, v tomto prípade by Mária svoje dievčatko rozhodne nezaprela. 

Galéria: Mária Čírová čaká bábätko

Na sociálnu sieť Instagram totiž zavesila aktuálnu fotku svojej dcérky a... Tá podoba je doslova neuveriteľná. Usmievavé dievčatko s blond vláskami akoby svojej známej mame z oka vypadlo. Je to Máriina verná kópia. To napokon zhodnotila aj moderátorka Emma Tekelyová, ktorá pod fotku napísala: „Nádherná! Celá mama.“

A pridali sa ďalší, ktorí súhlasili. „Panečku, veď to je čistá malá Mária. Rozkošná je... Držte sa,“ objavilo sa v komentároch. „Akoby ti z oka vypadla,“ zhodovali sa fanúšikovia. „Zoe je totálna zmenšenina teba,“ kopili sa komentáre. A čo hovoríte vy? Vidíte tam podobu?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chcela by som sa vam vsetkym podakovat za vyjadrenie vasho nazoru na temu, ci dame deti 1.6. do skoly?. Kazdy jeden som si precitala tu na IG aj na mojej stranke na FB. Nazory su rozne, chapem a respektujem kazdy jeden. Bola by som nerada, keby sa mamy od 1.6. vdaka svojmu rozhodnutiu zacali delit na “lepsie” - ktore si deti nechali doma a “horsie” - ktore deti poslali do skoly.. aj takyto nazor mi pristal v komentaroch. a natolko ma zaujal, az sem potrebujem napisat, snad si toto robit nebudeme ... verim, ze sa budeme navzajom respektovat Nikto z nas nezije zivot toho druheho. Niekto potrebuje ist do prace, niekto uz nevladze, niekoho deti sa naozaj uz nevedia dockat skoly, niekto sa doma nevie dokopat ucit a zase naopak, niekto sa boji co by mohlo prist, niekto sa stara o starych rodicov, tehotenstvo, slaba imunita.. a mohli by sme ist dalej a dalej.. ved to vsetko najdete vo vcerajsich komentaroch.. Niektori ste si mysleli, ze si od vas pytam radu. Ale tu otazku som vam polozila tesne po tom, ako sme odoslali rozhodnujuci email do skoly my. Zaujimalo ma, aky je vas nazor.. My sme sa museli rozhodnut do urcitej hodiny a poviem vam, nebolo to jednoduche. V podstate som uz 75.den kucharkou na plny uvazok, ucitelkou prveho a stvrteho rocnika, upratovackou, aaaaa tak dalej, ved to vieme vsetky mamy o com to je cele posledne mesiace. No napriek tomu, ze by som si moznoze na tie 4 tyzdne zasluzila maly doobedny oddych vo vyssom stadiu tehotenstva, rozhodli sme sa, ze deti na ten posledny mesiac do skoly uz nedame. Bolo to tazke rozhodovanie, prirodzene, chyba im to skolske prostredie, kamarati, aj uzasne pani ucitelky. Online ucenie to nikdy nenahradi, ale zvykli si uz na to a oni sami sa s nami dohodli, ze chcu v tom v juni pokracovat a do skoly ist nechcu. Pocas karanteny sa obaja poctivo ucili a v tomto rezime to uz do tych prazdnin dotiahneme. Urcite zavazil aj dovod, ze mame pred porodom a nechceme kvoli tomu jednemu mesiacu riskovat, ze by deti z kolektivu priniesli domov nejake choroby a teraz nemam na mysli len Covid 19. . . Aj ked sa nam to zda momentalne tazke, raz budeme na toto obdobie spominat pekne. #inspirujmesanavzajom

Príspevok, ktorý zdieľa MÁRIA K. ČÍROVÁ (@mariacirova),

 

Viac o téme: Mária Čírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu