Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Júlia zo svadby bonzovala na svojho manžela: TOTO mi vadilo v posteli!

Júlia zo svadby bonzovala na svojho manžela! Zobraziť galériu (4)
Júlia zo svadby bonzovala na svojho manžela! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Markízácka Svadba na prvý pohľad sa vo štvrtok večer dočkala svojej poslednej časti a už teraz televízia pracuje na hľadaní vhodných adeptov na druhú sériu. Kým medzi Luciou a Ivanom to podľa očakávaní naozaj nevyšlo, Gabika so Stanom a Júlia s Ľubom svojmu vzťahu dali šancu. Nežnejšia polovička posledného spomenutého páru však najnovšie prezradila, ako to medzi nimi počas spoločného bývania naozaj bolo. Toto sme v televízii nevideli!

Júlia sa chopila šance a odkedy sa v televízii začala vysielať svadobná šou, ona na svoj kanál na Youtube pridala niekoľko videí, v ktorých svojim fanúšikom dovolila nahladiadnuť do zákulisia nakrúcania. Samozrejme, prezradila aj niekoľko pikošiek, kde opísala, čo sme na obrazovkách nevideli. No a najnovšie priznala aj to, čo ju počas spoločného bývania s Ľubom iritovalo. 

Galéria: Svadba na prvý pohľad - Júlia a Ľubo
Chod ich domácnosti bol viac-menej bezproblémový, no aj tak sa našlo niečo, čo blondínke prekážalo. Konkrétne spánok v spoločnej posteli. Mladý športovec totiž po celý čas nosil populárny fit-náramok, ktorý z ruky nezložil ani na noc. „Keďže to meria aj kvalitu spánku, tak v ňom aj spal. Má to svoje výhody, lebo to slúži aj ako budík, ale ten náramok funguje tak, že keď sa naň pozriete, tak sa displej rozjasní. Takže každýkrát, keď sa Ľubo v spánku otočil a jeho ruka padla tak, že môj ksicht bol oproti hodinkám, tak mi to vkuse svietilo do očí," vysvetlila Júlia. 

Júliu iritoval Ľubov fit náramok, jeho zas jej neustály smiech. Aj napriek tomu svojmu vzťahu dali šancu a rozhodli sa spolu zostať.
Zobraziť galériu (4)
Júliu iritoval Ľubov fit náramok, jeho zas jej neustály smiech. Aj napriek tomu svojmu vzťahu dali šancu a rozhodli sa spolu zostať.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Takže to je to, čo mi v našej posteli vadilo," dodala s tým, že ju náramok veľakrát zobudil. „Veľakrát som sa ho pokúsila poprosiť, aby ich v noci nemal, ale to nešlo. Takže toto bol môj problém v našom spoločnom bývaní," dodala k spoločným nociam s tým, že nič iné ju na jej manželovi nijak zvlášť neiritovalo a aj napriek menším problémom sa zhodli na tom, že si naozaj sadli, a zrejme aj vďaka tomu ich spolužitie nedopadlo katastrofálne. To, či spolu zostali až doteraz, však blondínka zatiaľ neprezradila, no dozvieme sa to snáď už čoskoro...

Viac o téme: Svadba na prvý pohľad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu