Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hviezda Baywatchu po 20 rokoch: Úplne nahá... Wau, ona že má 51?!

Donna D'Errico Zobraziť galériu (4)
Donna D'Errico (Zdroj: profimedia.sk)

BRATISLAVA - Pamätáte si sexi Donnu Marco z legendárneho Baywatchu? Blonďatá prsaňa v červených bikinách si vďaka účinkovaniu v nezabudnuteľnom seriáli na svoje konto pripísala tisícky fanúšikov, a čo si budeme hovoriť, najmä mužského pohlavia. Úlohu plavčíčky stvárnila herečka Donna D'Errico (51), ktorá síce už dávno nie je čerstvou tridsiatničkou, no vyzerá tak skvele, že by sa do úsporných plaviek mohla pokojne obliecť aj teraz!

Jamky v lícach, blond hriva a mega sexi postavička. Tým všetkým si v rokoch 1996 až 1998 Donna získala množstvo obdivovateľov, ktorí sa aj jej pričinením pravidelne vracali pred televízne obrazovky. Len v máloktorom seriáli z tejto doby totiž bola taká nálož krásnych žien, ako práve v ikonickom Baywatchi. No a kým niektorým kolegyniam roky príliš neprospeli, o Donne sa to rozhodne povedať nedá. 

Takto Donna vyzerala v časoch svojej najväčšej slávy.
Zobraziť galériu (4)
Takto Donna vyzerala v časoch svojej najväčšej slávy.  (Zdroj: nbc)

Donna rozhodne nevyzerá na to, že pred rokom oslavovala 50. narodeniny.
Zobraziť galériu (4)
Donna rozhodne nevyzerá na to, že pred rokom oslavovala 50. narodeniny.  (Zdroj: Paramount Pictures)

Herečka sa totiž aktuálne nechala nafotiť celkom nahá, no a jednému by pri pohľade na jej telo mohlo pokojne zabehnúť. Krivky má totiž rovnako zvodné ako pred vyše dvadsiatimi rokmi a jej tvár absolútne nevyzerá na to, že táto dáma má už rok po päťdesiatke.

A odvahy má Donna ešte viac ako jej postava pri zachraňovaní topiacich sa nešťastníkov. Jediné, čo jej nahú pokožku prikrýva, je červená farba, ktorá však absolútne neskrýva krivky jej pŕs a presvitajúce bradavky. No čo, dámy... Chceli by ste takto v 50-ke vyzerať aj vy? 

Viac o téme: Donna D'Errico
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu