Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Predčasný vianočný darček od herečky z Baywatchu: Žiadne ponožky a trenky, ale... Stuhou previazaná sexbomba!

Donna D'Errico Zobraziť galériu (8)
Donna D'Errico (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Toto by si chcel nájsť pod stromčekom nejeden chlap! Americká herečka Donna D'Errico (54), ktorá sa preslávila v seriáli Baywatch, dala svojím fanúšikom predčasný vianočný darček. Na sociálnych sieťach totiž zverejnila fotku, ktorou pošteklila fantáziu svojich followerov.

Donna D'Errico sa už pred kamerami príliš často neobjavuje, avšak svojím fanúšikom sa pravidelne pripomína na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Okrem príspevkov zo svojho života tam bežne zverejňuje aj poriadne odvážne fotografie, ktoré potešia oko nejedného jej fanúšika.

Výnimkou nie je ani jeden z jej posledných záberov, ktorý sexica zverejnila. Na ňom totiž pózuje v spodnej bielizni, v ktorej vyzerá ako taký predčasný vianočný darčkek. Už ho len rozbaliť!

„Teraz musím upraviť zoznam darčekov, ktorý som poslal Santovi," napísal jeden z herečkiných followerov. „Tak ako vždy, vyzeráš nádherne," dodal. „Toto je typ vianočného darčeka, aký by sa mi páčil," pridal sa ďalší a určite by nebol jediný. 

54-ročnej kráske nie sú provokatívne pózy a pózovanie v spodnej bielizni cudzie. Nedávno si podobne, ako iné známe krásky, založila účet na stránke pre dospelých OnlyFans, kde zverejňuje šteklivý obsah. 

Viac o téme: Donna D'Errico
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu