Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Pravá tvár slávnej herečky: V spoločnosti krásna víla, mimo neho... Ako šedá myš!

Dakota Fanning Zobraziť galériu (10)
Dakota Fanning (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ľahko splynie s davom! Herečka Dakota Fanning (26) stála pred kamerami už od útleho veku. Dnes je z nej dospelá žena, ktorá na červenom kobrci zväčša pripomína krásnu vílu. Na záberoch bulvárnych fotografov však vyzerá úplne inak. Pozrite!

Dakota Fanning sa narodila 23. februára 1994. Jej mama bola profesionálnou tenistkou, otec hrával bejzbal. Úspešnou herečkou je aj jej mladšia sestra Elle.

Dakota Fanning
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram)

Dakota už ako dvojročná vedela čítať a ako dieťa mala jasnú predstavu o tom, čím chce byť - herečkou. Keď mala päť rokov účinkovala v reklame na prací prášok a začali ju obsadzovať aj do prvých seriálov a filmov. 

Za zmienku stoja počiny Volám sa Sam, Muž v ohni, Hra na schovávačku, Šarlotina pavučinka, Twilight Sága, Franny, Nočné pohyby, či seriály Priatelia, Ally McBeal a Psychiater. 

Galéria: Dakota Fanning vo filmoch a seriáloch

Dakota stvárnila pred kamerami rôzne úlohy a postavy. Roky je však verná rovnakému imidžu a preferuje romanticky pôsobiace outfity, v ktorých vyzerá ako éterická bytosť. V súkromí si táto herečka na dokonalosť vôbec nepotrpí a volí skôr pohodlné kúsky. Je dosť pravdepodobné, že keby okolo vás počas všedného dňa prešla, ani by ste možno nevedeli, že ide o slávnu a talentovnú herečku.

Dakota Fanning
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Dakota Fanning
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: profimedia.sk)
   

Viac o téme: Dakota Fanning
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu