Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vážny úraz v divadle: Herec Alexander Bárta skončil v nemocnici... Prasknutý krížový stavec!

Alexander Bárta mal v minulosti vážny úraz. Zobraziť galériu (6)
Alexander Bárta mal v minulosti vážny úraz. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Alexander Bárta (43) aktuálne hviezdi v jojkárskom seriáli Nový život, no čoskoro sa objaví aj v seriálovej novinke televízie Markíza - Červené pásky. Tam stvárni otca ťažko chorého chlapca, ktorý skončí v nemocnici. A práve v tejto súvislosti si herec zaspomínal aj na svoju hospitalizáciu spred rokov. Ako vysokoškolák totiž v divadle spadol tak nešťastne, že mu praskol prvý krížový stavec!

Na nepríjemné chvíle plné bolesti si Alexander Bárta zaspomínal pre web markiza.sk. V novom seriáli modro-žltej televízie s názvom Červené pásky totiž herec stvárni postavu otca jedného z hlavných hrdinov, ktorí v nemocnici budú bojovať o svoj život. 

Galéria: Alexander Bárta

Sám má pritom nie práve najlepšie spomienky na nemocnicu. Ako vysokoškolák v nej totiž pobudol takmer mesiac. Mohlo za to zranenie, ktoré si spôsobil počas skúšania v divadle. Padol tak nešťastne, že si poškodil stavec. 

„Ja som mal jeden úraz, vážnejší úraz, ktorý sa mi stal na vysokej škole a praskol mi prvý krížový stavec pri takom páde, zhodou okolností v divadle ako študentovi. A zostal som zrazu v nemocnici na 3,5 týždňa, takže mám nejaké skúsenosti s nemocnicou. Nie je to nič príjemné,“ zaspomínal si Bárta. 

„Musím povedať, že to bola veľmi zvláštna etapa v mojom živote, lebo zrazu sa vám úplne zmení všetko. Nehovoriac o tom, že keď si človek začne uvedomovať, čo sa všetko mohlo stať a mohlo to dopadnúť ešte horšie, tak o to viac si začne vážiť niektoré veci, takže na jednej strane rád spomínam na to obdobie, ale už by som bol veľmi nerád, keby sa to zopakovalo,“ dodal.

Viac o téme: Alexander Bárta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu