Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Herec Alexander Bárta pritvrdil: Šiel donaha!

Alexander Bárta Zobraziť galériu (6)
Alexander Bárta (Zdroj: Michal Hudec)

BRATISLAVA – Pravidelne sa začal objavovať na obrazovkách televízie z Koliby a už sa vyzlieka. Len nedávno začala JOJ-ka vysielať seriál Nový život, kde Alexander Bárta (43) stvárňuje jednu z hlavných postáv – bývalého futbalistu Paľa Cviklu. A práve v tejto úlohe si herec vyskúša, aké je to byť striptérom a zhodí zo seba úplne všetko!

Televízia JOJ len nedávno spustila nový seriál, ktorý rozpráva príbeh troch kamarátov športovcov. Do jednej z hlavných úloh bol obsadený Alexander Bárta, ktorému hrá dokonca bývalú partnerku jeho partnerka z reálneho života Henrieta Mickovičová. Ňusiho postava, ako ho všetci familiárne volajú, si okrem toho, že je bývalým futbalistom, vyskúšala aj rolu striptéra.

Alexander Bárta si v úlohe Paľa Cviklu vyskúša, aké je to byť striptérom.
Zobraziť galériu (6)
Alexander Bárta si v úlohe Paľa Cviklu vyskúša, aké je to byť striptérom.  (Zdroj: TV JOJ)

V seriáli totiž jeho postava dostane zaujímavú ponuku a Paľo Cvikla ju neváha využiť. Postaví sa na pódium pred ženy a aj pár mužov a popri tanci sa vyzlečie. Na film Magic Mike a Chaninga Tatuma sa síce nechytá, no ako bývalý futbalista to Paľo zvláda bravúrne a ženy sú vo vytržení.

V obecenstve sedí dokonca aj Barbora Švidraňová, ktorej postava ho povzbudzuje k zhodeniu všetkého oblečenia. A veru, že sa nenechá dlho prosiť. Po tom, čo si vyzlečie vestičku a zloží opasok, pričom obe veci odhodí smerom k ženám, strhne zo seba aj nohavice.

Jediné, čo na ňom napokon ostane, je motýlik a prítomným dámam sa naskytne vskutku vzrušujúci pohľad na herca v Adamovom rúchu. Veď kto by nechcel súkromné striptízové číslo od Alexandra Bártu? Celé jeho vystúpenie si môžete pozrieť v dnešnej časti.

Dámy boli zo striptízového čísla Paľa Cviklu rozvášnené.
Zobraziť galériu (6)
Dámy boli zo striptízového čísla Paľa Cviklu rozvášnené.  (Zdroj: TV JOJ)

Fotografie Alexandra Bártu pri striptíze nájdete v našej galérii: 

Galéria: Alexander Bárta ako striptér

Viac o téme: Alexander Bárta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu