Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Na slovenského herca vytiahli FOTO z mladosti: Čože, veď vyzerá ako z Fanthagiro!

Alexander Bárta Zobraziť galériu (4)
Alexander Bárta (Zdroj: Michal Hudec)

BRATISLAVA - Toto že je naozaj on? Alexander Bárta (43) je miláčikom mnohých slovenských žien. Ich srdce si získal najmä vďaka postave Milana Kordiaka v jojkárskom Paneláku a niet sa čomu čudovať, nakoľko herec je naozaj fešák s obrovskou charizmou. Najnovšie sa však objavila fotka z jeho minulosti a... Dámy, páčil by sa vám aj takto?!

Zabudnite na seriálového mafiána s upravenou briadkou a krátkym zostrihom a predstavte si rebela s dlhým három. I keď to asi nebude jednoduché, pred rokmi to tak predsa len bolo. Alexander Bárta a jeho partnerka Henrieta Mičkovicová sa objavili v novej jojkárskej šou Čau Lujza, kde prezradili niekoľko pikošiek zo svojho života, bonzovala na nich aj ich spoločná dcéra Ester.

Alexander Bárta a Henrieta Mičkovicová boli hoštami šou Čau Lujza.
Zobraziť galériu (4)
Alexander Bárta a Henrieta Mičkovicová boli hoštami šou Čau Lujza.  (Zdroj: TV JOJ)

Na slovenského herca vytiahli
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

To však ani zďaleka nie je všetko. Zrejme najprekvapujúcejšia chvíľa prišla v momente, keď sa na obrazovke objavila Ňusiho fotografia z čias dávno minulých. „Vyrastal som na tvrdej hudbe, kedysi som mal kapelu a dlhé vlasy. Také háro by som si aj teraz mohol nechať,” vyjadril sa Bárta, keď ukázal čiernobiely záber s bujnou hrivou.

Alexander Bárta mal kedysi takéto dlhé vlasy a hrával v rockovej kapele.
Zobraziť galériu (4)
Alexander Bárta mal kedysi takéto dlhé vlasy a hrával v rockovej kapele.  (Zdroj: TV JOJ)

Na spomínanej snímke vďaka tmavým očiam, uhrančivému pohľadu a účesu nápadne pripomína Tarabasa z rozprávky Fanthagiro. Treba však uznať, že aj takto mu to skutočne pristalo, no a keď sa pridá hra na basovú gitaru a hudobná kariéra, je celkom isté, že Bárta musel byť lámač ženských sŕdc aj predtým, než sa stal známym hercom. No čo, dámy. Dali by ste si povedať?

Viac o téme: Alexander Bárta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu