Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Judínyovej tehotenstvo: Smotánka, ako ju poznáme, skončí... TAKTO to bude!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (5)
Erika Judínyová

BRATISLAVA - V pondelok o devätnástej fanúšikovia markízáckej Smotánky zalapali po dychu. Jej hviezda, moderátorka a zároveň aj dramaturgička Erika Judínyová (49) oznámila, že sa s manželom Štefanom Skrúcaným (59) stanú rodičmi. Blondínke sa poradilo otehotnieť tesne pred päťdesiatkou. Aktuálne sa dostali na verejnosť aj prvé informácie, čo bude s jej reláciou!

„Sme s manželom nesmierne šťastní a už sa na bábätko veľmi tešíme,” znelo prvé vyjadrenie šťastnej Eriky, ktoré poskytla portálu markiza.sk. Po oznámení tohto obrovského zázraku sa okamžite pretrhlo vrece z rôznorodými reakciami. Väčšina fanúšikov začala páru srdečne gratulovať a priať im najmä zdravie, iní sa pozastavovali nad tým, či je toto rozhodnutie zodpovedné. 

V poslednej Smotánke sa už Erike pod kostýmom rysovalo bruško.
Zobraziť galériu (5)
V poslednej Smotánke sa už Erike pod kostýmom rysovalo bruško.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Po piatich rokoch manželstva sa Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný stanú rodičmi.
Zobraziť galériu (5)
Po piatich rokoch manželstva sa Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný stanú rodičmi.

V konečnom dôsledku je však všetko na budúcich rodičoch a sami určite najlepšie vedia, ako sa k celej situácii postaviť a berú ju nesmierne zodpovedne. Ľudí však okamžite začalo zaujímať, čo bude s Judínyovej reláciou, keďže Erika je neodmysliteľnou tvárou Smotánky, no a vzhľadom na to, že by aktuálne mala byť v šiestom mesiaci tehotenstva, na obraze už zrejme dlho nepobudne. 

„Erika má našu plnú podporu a v pracovných záležitostiach jej vyjdeme maximálne v ústrety. Najúspešnejšia šoubiznisová relácia Smotánka sa bude vysielať podľa plánu. Erika v nej bude figurovať dovtedy, pokiaľ jej to jej stav bude umožňovať. V čase Erikinej neprítomnosti televízia zabezpečí realizáciu Smotánky v inom režime,” povedala pre Topky PR manažérka Adriana Podobová. Populárna relácia teda onedlho tak, ako ju poznáme, skončí. To, ako sa to s ňou vyvinie, sa dozvieme už čoskoro... 

Galéria: Erika Judínyová sa už čoskoro stane mamičkou.

Viac o téme: Erika Judínyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu