Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Obrovská radosť Palondera a Greppelovej: Čakajú bábätko!

Kristína Greppelová a Tomáš Palonder sa stanú rodičmi. Zobraziť galériu (4)
Kristína Greppelová a Tomáš Palonder sa stanú rodičmi. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Hereci Tomáš Palonder (40) a Kristína Greppelová (35) majú dôvod oslavovať! Herečka je totiž v radostnom očakávaní. Prvého potomka privítajú už začiatkom leta.

Dvojica bola videná na súkromnej klinike v Bratislave, kde navštívili gynekologickú ambulanciu. „Prišli v dobrej nálade. Po celý čas sa rozprávali. Pôsobili nenápadne, takmer som si ani nevšimla, že prišli známi ľudia z televíznej obrazovky,” prezradil denníku Nový čas ich zdroj.

Galéria: Tomáš Palonder a Kristína Greppelová

„Príde asi moment, keď sa do toho pustíme, určite. Zatiaľ sú okolnosti tak nastavené, že je dobré počkať chvíľku... Zakladať rodinu, to je veľká a zodpovedná vec... Človek si na to musí pripraviť pôdu a podmienky,” povedal pre Topky ešte v októbri minulého roka Tomáš, ktorý sa posťažoval aj na pracovné vyťaženie seba i svojej manželky. To však ešte asi netušili, že rodičovské povinnosti sa na nich zvalia už čoskoro. Kristína je totiž na začiatku piateho mesiaca, čo znamená, že potomka splodili práve niekedy v tom čase.

„Sme na úplnom začiatku piateho mesiaca. Tommy sa samozrejme tešil a už sme si bábätko veľmi želali. A celá rodina, samozrejme, tiež,” prezradila nám herečka, ktorá momentálne veľa oddychuje.

Budúca mamička si s výbavičkou veľké starosti robiť nemusí. O tú sa z veľkej miery  postará rodina. „Prípravu mám takú zjednodušenú, keďže máme v mojej rodine 6 detí, budem dediť všetko, čo sa len dá a je toho dosť. Budem šetriť planétu aj môj účet,” zavtipkovala si Kristína.

Budúcim rodičom srdečne gratulujeme!

Viac o téme: Kristína GreppelováTomáš Palonder
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu