Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Jojkárska herečka na materskej: Suma, ktorú dostane, ju poriadne rozzúrila... Je to hanba!

Kristína Palonder Greppelová Zobraziť galériu (9)
Kristína Palonder Greppelová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Kristína Palonder Greppelová (35) sa už pripravuje na príchod svojej dcérky. Tmavovláska má už z predchádzajúceho vzťahu syna Adama, ku ktorému čochvíľa pribudne sestrička. Herečke z jojkárskeho seriálu Prázdniny prišlo nedávno rozhodnutie o materskej, a to ju poriadne rozzúrilo.

Aj herečky sú len ľudia z mäsa a kostí a rovnako, ako ostatné ženy, aj im sa vypočítava materská. Rozhodnutie, ktoré však prišlo Kristíne Palonder Greppelovej, ju vôbec nepotešilo. Ba práve naopak, rozčúlilo ju. Pod srdcom nosí dcérku, ktorú už čochvíľa privedie na svet a stane sa z nej tak dvojnásobná mama. „Takže od 13. júna budem mať materskú, juchuuu. Nie, nie som jedna z tých umelcov, ktorí sa snažili štátu platiť čo najmenej,“ napísala na sociálnu sieť.

Kristína Palonder Greppelová nosí pod srdcom dcérku.
Zobraziť galériu (9)
Kristína Palonder Greppelová nosí pod srdcom dcérku.  (Zdroj: Facebook K.K.)

Tam zverejnila aj fotografiu rozhodnutia zo sociálnej poisťovne, ktoré dostala. „Tento list som dnes obdržala zo sociálky, do ktorej poctivo platím od svojich 18 rokov!!! Výsledkom toho je 12,18 € na deň materskej dovolenky. Toto je 12 rokov vlády sociálnej demokracie Fica a Pellegriniho!!! Je to hanba,“ rozčúlila sa budúca dvojnásobná mama.

Vo svojom príspevku zanechala veľavravný odkaz poslankyni Anne Záborskej. „Takže pani nakreslené obočie, nalakované nechty Záborská, buďte tej lásky a (konečne) rozumu a bojujte proti interrupciám tak, že tento výsmech zo sociálky už nedostane žiadna žena v našom štáte!“ píše nasrdená Kristína, ktorá upozornila ešte na jeden detail. Tí, ktorí sa dostali do štátnej karantény, si totiž za ňu museli platiť 13 € za deň, ktoré pokryli jedlo pre jedného človeka. Kristíne vypočítali materskú o 82 centov menšiu a to má pokryť výdavky na dvoch ľudí. „To mi dáko nevychádza... Pán Matovič, vám áno?“ pýta seriálová herečka.

Kristínu Palonder Greppelovú poriadne rozzúrilo rozhodnutie zo sociálnej poisťovne.
Zobraziť galériu (9)
Kristínu Palonder Greppelovú poriadne rozzúrilo rozhodnutie zo sociálnej poisťovne.  (Zdroj: Facebook K.P.)

Viac o téme: Kristína Palonder Greppelová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu