Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Diana Mórová (49) v novom filme: Erotická scéna s Jozefom Vajdom (64)... Nahé prsia cez celé plátno!

Diana Mórová sa odhalila vo filmovej novinke Sviňa. Zobraziť galériu (7)
Diana Mórová sa odhalila vo filmovej novinke Sviňa. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V utorok sa konala slávnostná premiéra nového slovenského filmu s názvom Sviňa. Vo filme, ktorého dej pripomína krutú realitu, stvárňuje jednu z hlavných postáv herečka Diana Mórová (49). A odhalila tam úplne všetko, strihla si totiž erotickú scénu s kolegom Jozefom Vajdom (64). A jej nahé prsia sú cez celé filmové plátno!

K hereckému chlebíčku už prirodzene patrí aj nahota. A tej sa aktuálne v novom slovenskom filme Sviňa nevyhla herečka Diana Mórová. V novinke si blondínka strihla poriadne vzrušujúcu scénu s hereckým kolegom Jozefom Vajdom. 

Galéria: Nahé scény Diany Mórovej:

Ona ako riaditeľka resocializačného centra a on ako kontroverzný podnikateľ sa spolu ocitli v jednej posteli... A divákom sa v momente naskytne pohľad na Dianine dokonalé krivky a úplne nahé prsia, ktoré sú v sexi chvíli doslova cez celé filmové plátno. 

Treba však povedať, že plavovláska je na podobné zábery už viac-menej zvyknutá. Nejde totiž ani zďaleka o prvú nahú scénu, ktorú počas svojej kariéry natočila. Navyše úloha riaditeľky resocializačného centra bola natoľko zaujímavá, že ju aj napriek týmto záberom hneď prijala.

„Už keď mi pán Biermann povedal, o čom to je, kto to napísal, čo to všetko obsahuje, tak som vedela v priebehu minúty, že určite do toho chcem ísť. A ešte keď mi povedal, koho budem hrať, teda takú postavu, tak sa mi to veľmi zapáčilo, a preto som vstúpila do tohto projektu,“ povedala nám herečka ešte na premiére.

Viac o téme: Diana Mórová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu