Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dramatický predčasný pôrod: Nervy drásajúce chvíle... Česká kráska sa stala mamou!

Petra Němcová Zobraziť galériu (5)
Petra Němcová (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Česká modelka Petra Němcová (40) nemá na ružiach ustlané. Najprv jej nevyšli tri zasnúbenia, no napokon predsa len našla lásku a šťastie po boku dnes už svojho manžela Benjamina Larretcha, ktorý sa venuje podnikaniu. Dvojica mala svadbu tajnú, v tichosti a rovnako to bolo aj s pôrodom. Hoci bol poriadne dramatický a dieťatko je na svete už pár dní, radostnú novinu vyhlásila kráska do sveta až teraz!

Ešte začiatkom augusta sa Petra Němcová pochválila radostnou správou, že je z nej vydatá pani. Svadbu mali netradičnú a brali sa v Arizone. Len tri týždne po rýchlej a tajnej svadbe sa už dvojica chválila ďalším šťastím. Rodáčka z Čiech totiž otehotnela. „Naša rodina sa rozširuje a moje bruško tiež. Cítim sa taká vďačná za to, že nás vesmír požehnal takým božským darom tak rýchlo,” napísala k záberu s rastúcim tehotenským bruškom.

Začiatkom augusta si Petra Němcová s Benom povedali v Arizone áno.
Zobraziť galériu (5)
Začiatkom augusta si Petra Němcová s Benom povedali v Arizone áno.  (Zdroj: Instagram)

Dieťatko malo prísť na svet koncom tohto roka, no chlapček sa rozhodol, že rodičov chce vidieť už skôr. Približne pred dvomi týždňami sa Petre začal predčasný pôrod. „Je to chlapec. Prúd radosti a vďačnosti sa zračil na našich tvárach, keď sme včera konečne privítali nášho malého anjela. Rozhodol sa prísť nečakane o 34 týždňov uprostred noci v odľahlej oblasti obklopenej prírodou,“ prezradila modelka k rozkošnému záberu nožičky.

Chlapček sa takmer narodil v aute, keď smerovali k najbližšej nemocnici. Keďže išlo o predčasniatko, od 15. novembra behali z jednej nemocnice do druhej a ich prosby o zdravie synčeka sa zrkadlili aj v modlitbách. Ako napísala Peťa, celú dobu cítili podporu anjelov. Ich synček je tak silný a zdravý a mohli si ho konečne vziať domov.

Tri týždne po svadbe sa Petra Němcová pochválila záberom tehotenského bruška.
Zobraziť galériu (5)
Tri týždne po svadbe sa Petra Němcová pochválila záberom tehotenského bruška.  (Zdroj: Instagram)

Doposiaľ správu o rodičovstve nehlásili do sveta. Kým nebol maličký úplne v poriadku, nechceli nikoho rozrušiť jeho predčasným narodením. „Táto skúsenosť je dôkazom sily premeny všetkého na lásku, ak je myseľ, srdce, telo a duša v jednej rovine. Teraz je náš krásny chlapček s nami, v bezpečí, chránený, milovaný a v pokoji,“ rozplýva sa čerstvá mamina.

Petre a Benovi určite nebolo všetko jedno a museli prežívať obrovský strach o svoj batôžtek šťastia a lásky. Teraz sa z neho už tešia doma a sú vďační, že je v úplnom poriadku. „Ďakujem Bohu a vesmíru, že nás požehnal týmto zázrakom života,“ ukončila oznámenie na Instagrame modelka. Čerstvým rodičom srdečne blahoželáme a prajeme veľa síl a zdravia. 

Petra Němcová sa stala v polovici novembra mamou.
Zobraziť galériu (5)
Petra Němcová sa stala v polovici novembra mamou.  (Zdroj: INstagram P.N.)

Viac o téme: Petra Němcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu