Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

MMA zápasník Vémola po prehre s Attilom Véghom: Skončil na operačnom stole!

Karlos Vémola skončil po minulotýždňovej prehre s Attilom Véghom na operačnom stole. Zobraziť galériu (4)
Karlos Vémola skončil po minulotýždňovej prehre s Attilom Véghom na operačnom stole. (Zdroj: Instagram K.V.)

PRAHA - Minulý víkend patril MMA zápasu storočia medzi Attilom Véghom (34) a Karlosom Vémolom (34). Dvojicu si v klietke nenechali ujsť diváci z celého Česka a Slovenska a tí sa nakoniec stali svedkami bleskovej výhry nášho krajana. Jeho súper Karlos sa po prehre na istý čas odmlčal. Svojim priaznivcom sa ozval až teraz... Z nemocničného lôžka.

Karlos Vémola má za sebou najťažšiu prehru celej svojej kariéry. Na minulotýždňovom MMA zápase storočia, ktorý sledovalo celé Česko a Slovensko, sa mu po totiž rozplynul sen o účasti na UFC. Niet preto divu, že sa po osudnom momente na istý čas odmlčal. 

Svojim fanúšikom sa ozval až teraz. Zverejnil fotku priamo z nemocničného lôžka. Len tri dni po zápase ho totiž čakala operácia ramena. „Trochu som sa odmlčal, potreboval som zregenerovať... Je to ako hnusné dejavù... Pred 4 rokmi som prehral a pár dní nato som sa prebudil na operačnom stole a nemal jediný dôvod zápasiť ďalej. Teraz tie dôvody mám... Narodí sa mi malinká Lili, ktorej nechcem ukázať, že som sa vzdal...“ napísal Vémola. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Out of suffering have emerged the strongest souls; the most massive characters are seared with scars" Trošku jsem se odmlčel potřeboval jsem regenerovat ... Je to jako hnusný dejavu.. Před 4 lety jsem prohrál a pár dní na to jsem se probudil na operačním sále a neměl jedinej duvod zápasit dál ... Ted ty důvody mám ... Narodí se mi malinká Lili, které nechci ukázat že jsem se vzdal ... Mam v zádech tisíce fanoušku kteří ve mě veří motivuji mě a ženou mě v před a hlavně jsem mnohem lepší fighter než to co jsem mohl předvést v sobotu ... muj letitý sen je možná pryč ale ta touha přijít si zpět pro všechno co mi sebral mě zvedá z nemocničního lůžka směr gym už dnes ILL BE BACK

Príspevok, ktorý zdieľa Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),

A dodal: „Mám za chrbtom tisíce fanúšikov, ktorí vo mňa veria, motivujú ma a ženú ma vpred a hlavne som omnoho lepší fighter než to, čo som mohol predviesť v sobotu... Môj dlhoročný sen je možno preč, ale tá túžba prísť si späť pre všetko, čo mi zobral, ma stavia z nemocničného lôžka smer gym už dnes.“

Na svojom Instagrame nechal zápasník prehovoriť aj svojho lekára, ktorý operáciu vykonal. Jeho slová šokujú: „Karlos mal v sobotu svoj veľký deň, ten bohužiaľ nedopadol, každopádne dnes už je tu u nás v nemocnici a ideme mu naprávať rameno. Je to borec, ja by som s takým ramenom, ako má on, nešiel hrať ani bedminton, nieto biť sa s Attilom,“ povedal lekár len chvíľu pred zákrokom.

Viac o téme: MMAAttila VéghKarlos Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu