Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Splň sa mu senil! Attila Végh sa stal otcom: FOTO priamo z pôrodnej sály!

MMA zápasník Attila Végh sa dočkal vytúženého syna. Zobraziť galériu (7)
MMA zápasník Attila Végh sa dočkal vytúženého syna. (Zdroj: Instagram N.V.)

BRATISLAVA - Už počas vianočných sviatkov sa mal narodiť prvorodený syn MMA zápasníka Attilu Végha (34). Bábätko si však dalo načas a na svet sa vypýtalo až po Novom roku. Športovec sa šťastnou novinkou pochválil na sociálnej sieti Instagram, kde zverejnil aj fotku priamo z pôrodnej sály.

Attila Végh je na Slovensku aktuálne najznámejším MMA zápasníkom. Pred dvomi mesiacmi sa mu totiž podarilo v ostro sledovanom zápase na plnej čiare poraziť českého vyzývateľa Karlosa Vémolu. Športovec to však nevyhral len v zápasníckej klietke, ale aj v súkromnom živote. 

Po svojom boku má krásnu manželku Natáliu a aktuálne sa dvojica teší už aj z prvého spoločného potomka. Plavovláska totiž Attilovi krátko po Novom roku porodila synčeka Attilu. Végh sa tým pochválil na sociálnej sieti Instagram, kde zverejnil aj fotku priamo z pôrodnej sály. 

„Najkrajší pocit na svete. Ďakujem pánu Bohu a Natálke, mojej láske milovanej za tento krásny dar. Splň sa mi senil. Najvác. Attilka je venku,“ napísal nadšený čerstvý otecko. Rodičom gratulujeme a chlapčekovi prajeme najmä veľa zdravia!

Attila Végh sa na Instagrame pochválil fotkou z pôrodnej sály. Stal sa z neho otec malého Attilu.
Zobraziť galériu (7)
Attila Végh sa na Instagrame pochválil fotkou z pôrodnej sály. Stal sa z neho otec malého Attilu.  (Zdroj: Instagram A.V.)

Viac o téme: Attila Végh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu