Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najväčšie víťazstvo zápasníka MMA Vémolu: Stal sa otcom... Dieťa má so slovenskou playmate!

Karlos Vémola dosiahol najväčšie víťazstvo - stal sa otcom. Zobraziť galériu (7)
Karlos Vémola dosiahol najväčšie víťazstvo - stal sa otcom. (Zdroj: Instagram K.V.)

PRAHA - V novembri sa postavil Karlos Vémola (34) v súboji proti Attilovi Véghovi (34). Pre Česko a Slovensko to bol zápas storočia a hoci napokon bojovník s menom ako z telenovely tento duel nevyhral, včera dosiahol najväčšie víťazstvo v živote. Stal sa z neho otec dievčatka. Jeho partnerka, playmate Lela Ceterová mu priviedla na svet rozkošnú dcérku.

Karlos Vémola doslova srší šťastím. Hoci ešte pred mesiacom a pol prehral zápas storočia s Attilom Véghom, teraz dosiahol svoje najväčšie víťazstvo. A už po druhýkrát. V stredu 18. decembra mu jeho partnerka, Slovenka Lela, priviedla na svet dcérku. Ako avizovala dvojica už predtým, dievčatku vybrali meno Lili. Malá princezná stihla prísť na svet ešte pred Štedrým dňom, aby si Vianoce užili všetci spolu doma.

Karlos Vémola je hrdý otec malej Lili.
Zobraziť galériu (7)
Karlos Vémola je hrdý otec malej Lili.  (Zdroj: Instagram K.V.)

Radostnou novinou sa Vémola pochválila na svojom instagramovom profile. „Najkrajšie veci na svete sa stanú, keď ich najmenej čakáte. Lili už s nami proste na Vianoce chcela byť doma, takže 15:10 prišla na svet,” napísal hrdý otec malej princeznej, ktorý už má syna Karlosa Juniora.

Záberom krátko po narodení sa na Instagrame pochválila aj čerstvá mamina Lela Ceterová. Prezradila aj to, s akými mierami sa malá terminátorka narodila. „Dnešok sa pre mňa stal výnimočným, pretože Lilinka, váži 3260 g, meria 50 cm. Môj anjelik sa narodil dnes o 15:10 h. Ty si moja láska na celý život už,” rozplýva sa láskou rodená Žilinčanka, ktorá príchod dcérky označila za najväčší zážitok. Rodičom srdečne blahoželáme a dievčatám prajeme veľa sily a zdravia.

Lela sa pochválila aj mierami dcérky.
Zobraziť galériu (7)
Lela sa pochválila aj mierami dcérky.  (Zdroj: Instagram L.Č.)

Viac o téme: Lela CeterováKarlos Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu