Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Americká hviezda na Drobovej večierku: Priniesla vzácny dar... Pomôže ním charite!

Na večierku Drobovej sa bude dražiť vzácny dar. Získané peniaze pomôžu mladým talentom. Zobraziť galériu (5)
Na večierku Drobovej sa bude dražiť vzácny dar. Získané peniaze pomôžu mladým talentom. (Zdroj: Instagram/Fashion TV)

BRATISLAVA – Toto sa len tak nevidí. Súčasťou tohtoročného Fashion Sparkling Charity Night bude aj skvelá lyžiarka Mikaela Schiffrin (24). Mladá športovkyňa sa rozhodla priložiť ruku k pomoci tým, ktorí to potrebujú, v spolupráci s Gabrielou Drobovou (45). Do aukcie darovala svoju prilbu a peniaze získané z jej dražby podporia mladé talenty!

Už v sobotu sa opäť bude konať charitatívna akcia pod krídlami riaditeľky Fashion TV Gabriely Drobovej. Fashion Sparkling Charity Night bude tento rok o niečo výnimočnejšia. Ako nám prezradila sama podnikateľka, po Matejovi Tóthovi, Dominike Cibulkovej, Márii Bartaloš a Marekovi Fašiangovi sa tento rok do úlohy ambasádorky postaví naša skvelá lyžiarka Veronika Velez Zuzulová. To však nie je všetko. Na večierku prebehne aj dražba. A práve do nej darovala  svoju prilbu známa americká lyžiarka.

Mikaela Schiffrin darovala do dražby svoju prilbu, v ktorej vyhrávala jedny preteky za druhými  v roku 2018.
Zobraziť galériu (5)
Mikaela Schiffrin darovala do dražby svoju prilbu, v ktorej vyhrávala jedny preteky za druhými v roku 2018.  (Zdroj: Instagram M.S.)

„Keď sme s Veronikou pripravovali kreatívu večera, akým spôsobom by to malo byť, tak mi prezradila, že jej veľmi dobrou priateľkou je Mikaela Schiffrin a že od nej skúsi niečo získať. Ale nečakali sme, že nám pošle prilbu, v ktorej v sezóne 2018 vyhrala všetky preteky, ktorá jej priniesla šťastie a je pre ňu veľmi dôležitá,“ prezradila nám Gabika, ktorá sa z tohto gesta veľmi teší.

Dražiť sa však nebude len Schiffrinovej helma, ale aj lyžovanie s tohtoročnou ambasádarkou. Tá sa na akcii ukáže aj so svojím manželom. „Sme zvedaví, u koho tento unikátny športový kúsok zostane. Záujem majú niekoľkí majitelia lyžiarskych stredísk, ako aj hotely v Nízkych a Vysokých Tatrách,“ povedala Drobová. Suma za vydraženú prilbu bude určite vysoká a získané peniaze opäť budú pomáhať.

Gabika Drobová má obrovskú radosť z toho, že získali do dražby prilbu Schiffriovej. Aj vďaka nej pomôžu mladým talentom.
Zobraziť galériu (5)
Gabika Drobová má obrovskú radosť z toho, že získali do dražby prilbu Schiffriovej. Aj vďaka nej pomôžu mladým talentom.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Organizázorka Fashion Sprakling Charity Night nám ozrejmila aj to, kam peniaze poputujú: „Po Hodine deťom, Národnom onkologickom ústave, onkologických pacientkach a Bielej pastelke sme sa tento rok aj vďaka Veronike rozhodli, že prostriedky pôjdu konkrétnym mladým športovcom, ktorí sú vo svojich športových kategóriách najlepší na Slovensku, ale sú z rodín sociálne znevýhodnených a ak by sme im nepomohli, tak oni by sa v športe na tej úrovni, ktorú si zaslúžia a v ktorej majú obrovskú šancu byť v budúcnosti najlepší vo svete, vôbec rozvíjať nemohli.“

V tejto prilbe vyhrávala v sezóne 2018 Schiffrinová závod za závodom. Už v sobotu bude jasné, u koho skončí.
Zobraziť galériu (5)
V tejto prilbe vyhrávala v sezóne 2018 Schiffrinová závod za závodom. Už v sobotu bude jasné, u koho skončí.  (Zdroj: fashion tv)

Viac o téme: Gabriela DrobováMikaela Schiffrin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu