Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi markizáčka 3 roky po zásnubách: Prehovorila o svadbe!

Monika Sakmanová prehovorila o svadbe. Zobraziť galériu (7)
Monika Sakmanová prehovorila o svadbe. (Zdroj: Instagram M.S.)

BRATISLAVA – Krásna a sexi tanečnica Monika Sakmanová (29) je už takmer tri roky zasnúbená. V októbri 2016 pred ňu pokľakol jej dlhoročný partner, raper Rakby (30), ktorému povedala áno. V decembri sa dvojici narodil synček Ramón, a tak je namieste otázka, kedy bude svadba.

Sympatickú brunetku poznajú ľudia najmä z obrazoviek televízie Markíza, kde sa pravidelne objavuje so svojou tanečnou skupinou Ladylicious. Aktuálne ju môžu diváci vídať v šou Tvoja tvár znie povedome, kam sa vrátila, keď mal jej synček osem mesiacov. Monika sa tak opäť zvŕta na parkete spolu s ďalšími tanečníkmi. V minulej sezóne dokonca tancovala aj s tehotenským bruškom.

Krásna markizáčka 3 roky od zásnub prehovorila o svadbe: Vôbec sa mi do toho nechce!
Synčeka má Sakmanová s raperom Ramónom Beňom alias Rakbym, ktorý ju požiadal o ruku v Turecku už pred takmer tromi rokmi na ich výročie. Kráska povedala áno, spevákovi porodila syna no svadba zatiaľ nikde. Zaujímalo nás preto, či už svoj veľký deň plánujú. „No, bohužiaľ, ja nie som ten typ plánovací. Ja som taká, že žijem pre moment, ale Ramón mi povedal, že dáme dátum, je to všetko na mne a keď sa rozhodnem ja, tak to bude. Ale zatiaľ to ešte neplánujem a teraz mám iné starosti a radosti, takže teraz sa mi vôbec nechce do toho,“ prezradila nám Monika, ktorú naplno zamestnáva synček a tanec.

Napriek tomu, že svadbu poriadne ešte neplánujú, každá žena má väčšinou svoju predstavu, ako by mal tento veľkolepý deň vyzerať. Ani Monika nie je výnimka. „Ja som si vždy predstavovala takú tú klasickú veľkú svadbu s čepčením, s veľkou párty, ale v konečnom dôsledku je mi to asi aj jedno, ako to teraz bude. Ale určite v každom smere chcem, aby to bola veľká párty,“ povedala pre topky parketová levica. Hoci je svadba zatiaľ zrejme v nedohľadne, isté je, že pár si ju užije naplno.

Monika Sakmanová a Ramón Beňo sú zasnúbení už takmer 3 roky.
Zobraziť galériu (7)
Monika Sakmanová a Ramón Beňo sú zasnúbení už takmer 3 roky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Monika Sakmanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu