Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Šokujúce zmeny na markizáckom statku: Farmárske taktiky v háji... TAKTO bude vyzerať duel!

Novinka ohľadom duelu všetkých poriadne šokuje. Zobraziť galériu (5)
Novinka ohľadom duelu všetkých poriadne šokuje. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Odkedy začala nová séria obľúbenej reality šou Farma Západ vs. Východ, relácia je plná prekvapení a noviniek. A to nielen pre divákov, ale aj pre samotných farmárov. Najnovšie moderátorka Evelyn (29) poriadne šokovala súťažiacich, keď im oznámila zmenu týkajúcu sa voľby duelanta a samotného duelu. Všetky premyslené taktiky tak išli do hája.

Piatkový duel bude iný, ako boli tie doposiaľ, čo avizovala samotná Markíza. Táto sezóna Farmy začala netradične zmiešaným duelom, čo nie je až tak nezvyčajné. Už aj v minulých sériách boli takéto duely, avšak až ku koncu šou kvôli obmedzeným možnostiam výberu súpera. Tentoraz však za šokujúcim duelom stojí samotná televízia.

Už dnes večer budú farmári voliť prvú dvojicu duelantov.
Zobraziť galériu (5)
Už dnes večer budú farmári voliť prvú dvojicu duelantov.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Už začiatkom týždňa sa stali sluhami namiesto 2 ľudí rovno štyria. A s tým je spojená aj voľba prvého duelanta. Či v tomto prípade skôr duelantov. „Od každého z vás potrebujem vedieť dôvod a potom meno, teda mená, pretože budete voliť dvojicu. Buď budete voliť dvojicu zo západu alebo dvojicu z východu, ktorú chcete poslať do duelu,” šokovala Evelyn farmárov svojím vyhlásením.

Všetci tak ostali v poriadnom šoku. Moderátorka tak totiž zmarila všetky vopred premyslené taktiky. Západná strana chcela voliť ako duelanta Mirku Csorbovú a východná zasa chcela hlasovať za Romanu Košťálovú. Aby v tom mali jasno, Matej sa na rovinu opýtal: „A oni pôjdu spolu do duelu, tak to mám chápať?"

Mateja Jurkoviča správa o novej voľbe duelanta poriadne šokovala.
Zobraziť galériu (5)
Mateja Jurkoviča správa o novej voľbe duelanta poriadne šokovala.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nabúchaný farmár zrejme predpokladal, že zvolená dvojica bude bojovať proti sebe. Omyl. „Oni sa stanú prvými duelantmi. Bude to double duel,” objasnila Evelyn, čím všetkých ešte viac šokovala. A najmä sluhov, ktorí sú ohrození. Už dnes večer sa tak dozvieme, či do duelu pôjde ako prvá dvojica Romana Košťálová s Barborou Bednaričovou alebo zmiešaná dvojka Mirka Csorbová a Rado Dulin. V piatok sa tak do farmárskeho ringu postavia hneď štyria súťažiaci.

Viac o téme: Farma 11Farma duel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu