Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Podpásovka pre markizáckych farmárov: Toto od Markízy nečakali!

Markíza na Farme opäť riadne zamiešala karty. Zobraziť galériu (7)
Markíza na Farme opäť riadne zamiešala karty. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Markizácka šou Farma je v plnom prúde a v dueloch sa s nádejou na výhru rozlúčili už traja súťažiaci. Šanca na víťazstvo sa zostávajúcim farmárom začala čoraz viac približovať... Tomu je však teraz koniec. Na statok dorazili nové posily!

Už niekoľkokrát zazneli z úst farmárov z tímu východu i západu sťažnosti o tom, že úlohy, ktoré im hospodár Martin zadáva, sú časovo nezvládnuteľné. Súťažiaci sa netajili tým, že by na prácu prijali nejakú tú ruku navyše. Evelyn, hospodár, i samotná televízia ich prosby teraz vyslyšali, a pomoc na statok skutočne poslali.

Evelyn a hospodár Martin vyslyšali prosby farmárov a na statok pošlú posily.
Zobraziť galériu (7)
Evelyn a hospodár Martin vyslyšali prosby farmárov a na statok pošlú posily.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Do oboch tímov najnovšie pribudne jedna žena a jeden muž. Východu i západu sa tak dostanú dva páry rúk, ktoré im budú schopní pomôcť, či už so stavebnými úlohami, alebo v kuchyni. Celý týždeň bude posila nosiť špeciálne zástery a ich primárnou úlohou bude práve pomoc v tímoch. Nič však nie je zadarmo a to, čo sa chystá, farmárom asi už veľmi po chuti nebude.

Na farmu dorazia štyria noví farmári.
Zobraziť galériu (7)
Na farmu dorazia štyria noví farmári.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Noví pomocníci totiž statok už neopustia. Aj oni tak budú mať šancu zabojovať o konečnú výhru 75-tisíc a medzi zabehnutými spojencami či rivalmi tak môžu ešte poriadne zamiešať karty. Kto sú teda noví farmári?

Nikola Prsteková - západ
Zobraziť galériu (7)
Nikola Prsteková - západ  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nikola Prsteková posilní tím západu. Záhoráčka z Holíča je súťaživá a temperamentná a v živote sa už párkrát pobila i s mužmi. Dôjde aj na Farme na nejaký výprask?

Mário Krkoška - západ
Zobraziť galériu (7)
Mário Krkoška - západ  (Zdroj: TV MARKÍZA)

K mužom zo západu pribudne Mário Krkoška, ktorý sa netají tím, že je veľmi akčný a neznáša stereotyp. Aj preto si v živote vyberá radšej ťažšiu cestu. Či sa mu cesta na Farmu vyplatí, uvidíme.

Andrea Matejčíková - východ
Zobraziť galériu (7)
Andrea Matejčíková - východ  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Za východ bude najnovšie bojovať aj sexi Andrea Matejčíková. Košičanka, ktorá už šesť rokov žije na Orave, je rozvedená a má rozbehnutý vlastný biznis. Hlavná výhra by sa jej teda určite zišla.

Martin Mihalik - východ
Zobraziť galériu (7)
Martin Mihalik - východ  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Posledným z nových farmárov je Martin Mihalik. Pochádza od Bardejova, a tak bude tento fešák zdobiť tím východu. Netají sa tým, že vďaka Farme by si chcel splniť tri želania. Rodinu, dom a šťastie. Dá sa predpokladať, že u farmárok bude mať úspech.

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu