Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Jojkárska moderátorka v absolútnom šoku: Neznámy muž vbehol rovno do živého vysielania!

V Ranných novinách sa objavil neznámy votrelec. Zobraziť galériu (4)
V Ranných novinách sa objavil neznámy votrelec. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Tak toto ešte v jojkárskom spravodajstve nezažili! Ranné noviny sú populárnym formátom, ktorý si denne pozrú tisícky fanúšikov. Na Kolibe i v konkurenčných televíziách už diváci mnohokrát videli nejaké tie kiksy či trapasy priamo počas živého prenosu a jeden z nich sa podaril aj nedávno. V šoku zostala aj samotná moderátorka!

Nešlo pritom o žiadny brbt či technickú chybu. Počas debaty o počasí sa za štvoricou moderátorov objavil starší, pre divákov neznámy muž v čiernom tričku, ktorý sa začal prechádzať poza ich chrbty, akoby sa nechumelilo. V šoku sprvu zostala najmä moderátorka Alena Stračiaková. Tá najprv nedokázala skryť rozpaky, otočila sa na stoličke a ešte zopár sekúnd neveriacky analyzovala, čo sa to vlastne deje.

Na celej situácii sa naopak zjavne dobre zabával Thomas Puskailer, ktorý sa po celý čas usmieval. Blondínka po chvíľke v šoku pochopila, že im do záberu vbehol zvukár a zrejme si myslel, že momentálne sa na obrazovkách nachádzajú ilustračné zábery a nie moderátorský štvorlístok za pultom. Stračiaková však nezúfala, zaimprovizovala a sympatického „votrelca“ divákom predstavila.

Alena Stračiaková neskôr divákom votrelca predstavila. Vykľul sa z neho televízny zvukár.
Zobraziť galériu (4)
Alena Stračiaková neskôr divákom votrelca predstavila. Vykľul sa z neho televízny zvukár.  (Zdroj: TV JOJ)

Zvukár sa nedal vyviesť z rovnováhy a divákom zaželal dobré ráno.
Zobraziť galériu (4)
Zvukár sa nedal vyviesť z rovnováhy a divákom zaželal dobré ráno.  (Zdroj: TV JOJ)

„No tuto zostaň, prepáč,“ prerušila svoju kolegyňu. „Už ho videli, tak ho predstavíme. Toto je náš pán zvukár. Pozdrav sa, počkaj, tuto musíš – do mikrofónu,“ nainštruovala pána a ten divákom následne poprial dobré ráno. „Toto je on. To len, aby ste neboli prekvapení, že kto nám to tu chodí. Nebojte sa, poznáme ho,“ vysvetlila Alena nečakanú situáciu, na ktorej sa museli s kolegami poriadne zabávať aj po tom, čo sa kamery vypli.

Viac o téme: TV JOJ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu