Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Obrovský šok v priamom prenose: Jojkár sa rozplakal, zložil na kolená a nemal slov!

Thomas Puskailer sa v priamom prenose neubránil slzám. Zobraziť galériu (6)
Thomas Puskailer sa v priamom prenose neubránil slzám. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Na toto vysielanie nikdy nezabudne! Thomas Puskailer, ktorý tri roky patrí medzi tváre Televízie JOJ, dnes oslavuje svoje 40. narodeniny. Jeho kolegovia si pre neho pri tej príležitosti pripravili veľké prekvapenie, ktoré sa odohralo v závere pondelkových Ranných novín. Usmievavého moderátora pred kamerami zvalcovali emócie a niet pochýb, že tento narodeninový nápad sa ozaj vydaril.

Aj keď by to o ňom možno mnohí nepovedali, z Thomasa Puskailera, ktorý sa svojho času zviditeľnil účinkovaním v speváckej šou Česko Slovenská SuperStar, účinkoval v divadle Nová Scéna a dnes pôsobí ako moderátor jojkárskeho TopStaru či Ranných novín, je od dnešného dňa štyridsiatnik. 

Takto vyzeral Thomas Puskailer, keď v roku 2009 skúšal šťastie v speváckej šou Česko Slovenská SuperStar.
Zobraziť galériu (6)
Takto vyzeral Thomas Puskailer, keď v roku 2009 skúšal šťastie v speváckej šou Česko Slovenská SuperStar.

Televízia JOJ si pre oslávenca pripravila krásne prekvapenie v podobe videa, kde mu gratulujú jeho kolegovia, kamaráti, či blízki. Slová od nich Thomasa úplne dojali a pred kamerami sa neubránil slzám. V závere spomínaného pozdravu mu spievala aj manželka Abbie a synček Noah. Tí prišli za Puskailerom aj do štúdia. Keď ich zbadal, padol na kolená. „Vydrž nám! Neodpadni!” poznamenal moderátor Bruno Ciberej, ktorý sa ujal slova.

Po gratulácii sa ozval aj Thomas.„Ďakujem vám všetkým. Ja nemám slov. Som dojatý. Som rozbitý s láskou. Wau!” reagoval moderátor, ktorý okrem vlastnoručne upečenej torty od manželky a syna dostal od kolegov Hulkovu rukavicu, lebo je veľkým fanúšikom marveloviek.

VIDEO: Thomas Puskailer zažil počas priameho prenosu hotový výbuch emócií. 

Narodeninové prekvapenie pre Thomasa Puskailera. (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Thomas Puskailer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu