Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dcéru Peštovej a Haberu urazila slávna topmodelka: Veď je to chlapec!

Pavol Habera a Daniela Peštová Zobraziť galériu (6)
Pavol Habera a Daniela Peštová (Zdroj: instagram.com/daniela_pestova)

BRATISLAVA - Ojoj, tak tá naozaj strelila poriadne vedľa. Dcéra Pavla Haberu (57) a Daniely Peštovej (48) aktuálne oslávila sladkých sedemnásť. Pri tejto príležitosti si jej mama na sociálnu sieť vyvesila niekoľko fotografií, kde jej venovala vrúcne slová. To, čo pod jeden zo záberov napísala jej kolegyňa, topmodelka Elle Macphersonová, však zrejme nečakala...

Tá si totiž úplne splietla pohlavie 17-ročnej Elly, ktorá sa už pred nejakým časom vystrihala nakrátko a zafarbila si vlasy na tmavohnedo. „Aký nádherný chlapec,“ napísala modelingová hviezda prezývaná aj „The Body“ pod záber dcéry Pavla Haberu a Daniely Peštovej. Samozrejme, zjavne si myslela, že jej slová budú komplimentom. Ten sa však v konečnom dôsledku absolútne minul účinku.

Hneď nato nasledovalo množstvo ďalších komentárov od ľudí, ktorí sa snažili Macphersonovú vyviesť z omylu a vysvetľovali, že na fotke je dievča. O trapas sa postarala aj ďalšia hviezda – stylistka Linda Rodin. Tá si, pre istotu, splietla meno a slečnu prekrstila z Elly na Emmu. Treba ale dodať, že aktuálny vzhľad mladej slečny poplietol hlavu aj viacerým fanúšikom, ktorí Danielu Peštovú sledujú.

Slávna topmodelka si myslela, že dcéra Daniely Peštovej a Pavla Haberu je chlapec.
Zobraziť galériu (6)
Slávna topmodelka si myslela, že dcéra Daniely Peštovej a Pavla Haberu je chlapec.  (Zdroj: Instagram D.P.)

Takto Ella vyzerala ešte v roku 2017.
Zobraziť galériu (6)
Takto Ella vyzerala ešte v roku 2017.  (Zdroj: Instagram D.P.)

Jedna z nich sa dokonca na rovinu spýtala, či je na snímke dievča alebo chlapec, iný zo zahraničia ju označil za „handsome“, čo sa používa ako ekvivalent slova pekný pri mužskom pohlaví. Reakcie boli skutočne rozličné, no ozvala sa aj žena, ktorá si nemyslí, že Daniela mala fotku dcéry zverejniť na Instagrame.

„Ja byť Danielou alebo inou známou osobnosťou, tak fotky detí vôbec na sociálne médiá nedávam. Ako sa to dievča má po takýchto komentároch cítiť?“ rozhorčovala sa dotyčná. Nech je to už akokoľvek, faktom je, že z Elly je už takmer dospelá žena a to, pre aký štýl sa rozhodne, či ako vyzerá, je výsostne jej osobná vec, ktorú by mali ľudia rešpektovať. 

Viac o téme: Daniela PeštováPavol Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu