Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Haberova žena drsne zhodnotila dnešné modelky: NUDA!

Daniela Peštová je vzorom a inšpiráciou pre mnohé ženy Zobraziť galériu (5)
Daniela Peštová je vzorom a inšpiráciou pre mnohé ženy (Zdroj: instagram.com/daniela_pestova)

PRAHA - Partnerka Paľa Haberu (57) a svetovo uznávaná česká topmodelka Daniela Peštová (48) ani po desaťročiach v modelingu nemá núdzu o pracovné ponuky. Na svoje rovesníčky nedá dopustiť, naopak priznáva že dnešným dievčatám chýba originalita.

Daniela Peštová sa v modelingu pohybuje od 90. rokov a počas svojej kariéry sa dostala na predvádzacie móla mnohých módnych domov a dizajnérov. Nejaký čas žila v Paríži i v New Yorku, jej fotky sa objavili v prestížnom plavkovom špeciáli magazínu Sports Illustrated a svoje krivky predviedla aj na móle najznámejšej značky spodnej bielizne Victorias Secret, ktorá ju zaradila medzi svojich anjelikov.

Československé krásky, ktoré dosiahli (ne)možné: Takto žiarila Karolína Kurková či Daniela Peštová.
Zobraziť galériu (5)
Československé krásky, ktoré dosiahli (ne)možné: Takto žiarila Karolína Kurková či Daniela Peštová.  (Zdroj: Profimedia)

Daniela veru má na čo spomínať a pre český portál sedmička prezradila svoj recept na úspech: „Je to zväčša o šťastí. O tom, byť v správny čas na správnom mieste. Rozoznať dobrú príležitosť a chytiť ju za pačesy. Zároveň ale zostať sama sebou a nenechať sa zblbnúť pozlátkom.“ Takisto Danielu objavila scoutka a po výhre modelingovej súťaže sa jej kariéra rozbehla závratnou rýchlosťou.

Daniela Peštová zažiarila na titulkách svetových magazínov.
Zobraziť galériu (5)
Daniela Peštová zažiarila na titulkách svetových magazínov.  (Zdroj: Vogue)

Blondínke dodnes klopú na dvere s ponukami a ak sa na ňu pozriete, zistíte prečo. Aj tesne pred päťdesiatkou si udržiava figúru, o akej mnohé dnešné modelky môžu len snívať. Daniela nedá dopustiť na „staré dobré“ modelky, ktoré ovládli móla v 90. rokoch. Naopak, tým dnešným podľa nej chýba jedinečnosť.

„Dnes sa môže v podstate ktokoľvek s dobrou aplikáciou stať hviezdou sociálnych sietí, hovoriť si modelka a živiť sa tým,“ zhodnotila. Zároveň priznala že prehnaná dokonalosť, ktorá je momentálne v kurze, jej nie je po chuti: „Dnešné fotky mi prídu príliš vyretušované. Vytratilo sa z nich kúzlo nedokonalosti a jedna modelka vyzerá ako druhá. Trochu nuda.“

Takto vyzerá telo Daniely Peštovej dnes. Modelka sa o seba príkladne stará.
Zobraziť galériu (5)
Takto vyzerá telo Daniely Peštovej dnes. Modelka sa o seba príkladne stará.  (Zdroj: Instagram)

Pri pohľade na dokonalé zábery českej topmodelky, ktorými pravidelne zásobuje svoj instagram sa však niet čo čudovať, že sa jej mnohé začínajúce modelky, ale i obyčajné dievčatá či ženy snažia priblížiť.

Viac o téme: Daniela PeštováPavol Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu