Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šoko a Kašperová v Milujem Slovensko končia: Návrat Adely a Dana?!

Šou Milujem Slovensko opäť prejde zmenou. Zobraziť galériu (5)
Šou Milujem Slovensko opäť prejde zmenou. (Zdroj: RTVS/Patrik Ratajský)

BRATISLAVA – Minulý rok prešla obľúbená šou Milujem Slovensko zásadnou zmenou, s ktorou mnohí diváci neboli stotožnení. Ostrieľanú dvojicu kapitánov vymenili za herečku Stanku Kašperovú (35) a Juraja Šoka Tabačka (40). Na jeseň sa majú opäť vo vysielaní RTVS objaviť nové časti, avšak opäť so zmenou vedúcich tímov. Vrátia sa snáď Adela Vinczeová (38) a Dano Dangl (44) na svoje pôvodné pozície?

Podľa informácií portálu mediaboom.sk nastanú v obľúbenej šou verejnoprávnej televízie zmeny. Na jeseň 2018 spustila RTVS vlnu šou Milujem Slovensko na čele s Martinom Nikodýmom, no dvojicu kapitánov, ktorú tvorili niekoľko sezón Adela Vinczeová a Dano Dangl, vystriedali nováčikovia Stanka Kašperová a Juraj Šoko Tabaček. Na ich adresu sa zniesla kritika ešte pred spustením relácie a mnohí diváci neboli nadšení ani po úvodnej časti. Neustále ich porovnávali s predošlými ostrieľanými zabávačmi.

Juraj Šoko Tabáčk a Stanka Kašperová boli túto sezónu kapitánmi v šou Milujem Slovensko.
Zobraziť galériu (5)
Juraj Šoko Tabáčk a Stanka Kašperová boli túto sezónu kapitánmi v šou Milujem Slovensko.  (Zdroj: RTVS/Facebook Šou Milujem Slovensko)

Hoci si na Šoka a Stanku napokon verejnosť zvykla, RTVS opäť prichádza so zmenou. V jesennej vysielacej štruktúre nasadí verejnoprávna televízia šou Milujem Slovensko, no vymenia kapitánov. Ešte minulý rok hovoril Dangl len o určitej pauze. „Povedali sme si, že asi bude dobré dať si od toho trošku pauzu a možno sa do toho ešte vrátime s novou energiou a chuťou. Teraz je taká dohoda, že nejdeme do toho,“ vyjadril sa ešte vlani Dano.

„Milujem Slovensko je moja srdcovka a najradostnejšia televízna práca. A práve srdcovkám treba dopriať nový vietor a sviežu energiu, aby mohli dlho žiť. Všade v zahraničí funguje tento koncept tak, že sa striedajú dve dvojice kapitánov, vždy ob-sezónu,“ doplnila vtedy svojho kolegu Adela Vinczeová.

Na jeseň 2019 sa majú ako kapitáni vrátiť Adela Vinczeová a Dano Dangl.
Zobraziť galériu (5)
Na jeseň 2019 sa majú ako kapitáni vrátiť Adela Vinczeová a Dano Dangl.  (Zdroj: Facebook Šou Milujem Slovensko/Patrik Ratajský)

Dohoda, ktorú spomínal Dano Dangl, platí podľa všetkého dodnes. Dano Dangl a Adela Vinczeová by sa v septembri mali vrátiť na obrazovky verejnoprávnej televízie. V poradí ôsmu sériu tak znovu ovládnu ostrieľaní kapitáni. Juraj Tabaček a Stanka Kašperová však nekončia nadobro. Na základe spomínanej dohody ostávajú súčasťou formátu a vrátiť by sa mali v sezóne 2020.

Viac o téme: Dano DanglMilujem SlovenskoAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu