Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

TÍTO NAOZAJ nahradia Adelu a Dangla: Poznáme mená nových kapitánov Milujem Slovensko!

Mená tých, ktorí nahradia Dana Dangla a Adelu Banášovú v Milujem Slovensko, sú už známe. Zobraziť galériu (11)
Mená tých, ktorí nahradia Dana Dangla a Adelu Banášovú v Milujem Slovensko, sú už známe. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Na jeseň sa po kratšej pauze diváci verejnoprávnej RTVS môžu tešiť na nové časti obľúbenej relácie Milujem Slovensko. Jej neodmysliteľnou súčasťou boli niekoľko rokov kapitáni Adela Banášová (37) a Dano Dangl (43). Televízia však chce do projektu vhnať trochu čerstvého vzduchu a ostrieľanú dvojicu nahradila inými známymi tvárami. TOTO sú mená, ktoré majú zaujať pozíciu kapitánov v novej sérii naozaj!

V týchto dňoch sa začína natáčať nová séria obľúbeného projektu verejnoprávnej RTVS Milujem Slovensko. Diváci sa premiérových častí dočkajú na jeseň, no aj s malou obmenou. Ako už pred pár mesiacmi avizovala televízia, ostrieľanú dvojicu Adelu Banášovú a Dana Dangla na poste kapitánov vystriedajú iné známe tváre. 

„Milujem Slovensko je moja srdcovka a najradostnejšia televízna práca. A práve srdcovkám treba dopriať nový vietor a sviežu energiu, aby mohli dlho žiť,“ povedala vtedy pre FAKT24 Adela, ktorá sa vraj o rok do šou vráti. „Všade v zahraničí funguje tento koncept tak, že sa striedajú dve dvojice kapitánov, vždy obsezónu. Verím, že sa diváci budú rovnako tešiť z novej kapitánskej dvojice a hádam aj na tú ďalšiu sezónu, keď sa s Danom vrátime, lebo my sa na to tešíme,“ dodala.

V minulosti sa špekulovalo o tom, že by sa novou dvojicou mohli stať Petra Polnišová a Michal Hudák, v týchto dňoch sa zas spomínali mená Zuzana Šebová a Mário Kuly Kollár. Podľa našich informácií to však nie je ani jeden z nich. Novými kapitánmi sú podľa nášho dobre informovaného zdroja zabávač Juraj Šoko Tabáček a herečka Stanka Kašperová, ktorú diváci môžu poznať napríklad z jojkárskeho seriálu ZOO.

Juraj Šoko Tabáček je podľa našich informácií novým kapitánom v šou Milujem Slovensko.
Zobraziť galériu (11)
Juraj Šoko Tabáček je podľa našich informácií novým kapitánom v šou Milujem Slovensko.  (Zdroj: TV JOJ)

Druhým kapitánom by mala byť herečka Stanka Kašperová, ktorú diváci môžu poznať z jojkárskeho seriálu ZOO.
Zobraziť galériu (11)
Druhým kapitánom by mala byť herečka Stanka Kašperová, ktorú diváci môžu poznať z jojkárskeho seriálu ZOO.  (Zdroj: TV JOJ)

Oslovili sme v tejto súvislosti v utorok aj samotnú televíziu, no kompetentní nechceli nič komentovať. „Ako sme už avizovali - o novinkách budeme informovať v stredu predpoludním,“ uviedla hovorkyňa RTVS Erika Rusnáková. 

V stredu už ale naše informácie potvrdili na oficiálnej stránke. 

TÍTO NAOZAJ nahradia Adelu
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Juraj Šoko TabáčekStanka Kašperová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu