Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pred 4 rokmi zahodila životnú šancu a dnes: Žalostný pohľad na víťazku Talentu... Vyzerá ako chlapec a pódiá vymenila za kuchyňu!

Gyöngyi Bodišová Zobraziť galériu (5)
Gyöngyi Bodišová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Porotcovia jej veštili veľkú budúcnosť, šancu však vyhodila von oknom. Keď Gyöngyi Bodišová (26) prišla na kasting Česko-Slovensko má talent, diváci mali čo robiť, aby im počas toho, ako otvorila ústa a zaspievala, nespadli sánky. Namiesto toho, aby využila možnosť, sa brunetka stiahla do úzadia a dvere do lepšieho života sa jej tak zabuchli rovno pred nosom. A dnes... Pozerať sa na Gyöngyi je doslova žalostné!

Gyöngyi sa síce spočiatku snažila, no napokon začala bezdôvodne rušiť koncerty a čoskoro sa po nej zľahla zem. Pred pár mesiacmi sa na sociálnych sieťach objavili jej nové fotografie a ľudia sa nestačili čudovať. Nechala si potetovať celú ruku, prestala sa o seba starať a zo záberov na Facebooku sa zdá, že žije v úplne otrasných podmienkach – snáď nikomu neunikli ošarpané, špinavé a zatečené steny, ktoré jej robili pozadie.

Pred 4 rokmi zahodila životnú šancu a dnes: Žalostný pohľad na víťazku Talentu... Vyzerá ako chlapec a pódiá vymenila za kuchyňu!
Gyöngyi Bodišová sa už zďaleka nepodobá na slečnu, ktorou bola pred štyrmi rokmi, keď vyhrala jojkársky Talent.
Zobraziť galériu (5)
Gyöngyi Bodišová sa už zďaleka nepodobá na slečnu, ktorou bola pred štyrmi rokmi, keď vyhrala jojkársky Talent.  (Zdroj: Instagram G.B.)

Najnovšie sa však zdá, že sa rozhodla opäť spievať. Na svoj profil pridala dve videá, z ktorých doslova behá mráz po chrbte. Hoci sa momentálne brunetka ponáša skôr na chlapca ako dámu, ktorou bola, keď vyhrala finále jojkárskej šou, hlas má stále božský a nikto jej nemôže uprieť obrovský talent.

Gyongyi Bodišová
Škoda len, že šancu zahodila do koša a namiesto koncertov si aktuálne spieva v kuchyni či na záhrade. Speváčka dostala do vienku neskutočný dar, využiť ho však, zdá sa, vôbec nevie. Jej zlato v hrdle tak zrejme zostane absolútne nevyužité a vyzerá to tak, že spievať ju, bohužiaľ, budeme počuť len na podobných amatérskych videách. Nuž, škoda.

Viac o téme: Gyöngyi Bodišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu