Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mala byť hviezdou, neštekne po nej ani pes: Víťazka Talentu upadla do zabudnutia a... Fuu, ako to vyzerá?!

Gyöngyi Bodišová Zobraziť galériu (5)
Gyöngyi Bodišová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Pred štyrmi rokmi na televíznych obrazovkách spôsobila hotový ošiaľ, dnes si na ňu pomaly už nikto nespomenie. Keď Gyöngyi Bodišová (26) prišla na kasting Česko-Slovensko má talent, porotcovia mali čo robiť, aby im počas toho, ako otvorila ústa a zaspievala, nespadli sánky. A teraz... Čo sa s ňou stalo?

Keď v roku 2015 vyšla Gyöngyi na pódium, nikto nemal ani tušenia, že toto, na prvý pohľad skromné dievča, ktoré vyrastalo v detskom domove, má v hrdle doslova zlato. „Spev je môj život, chcem začať odznova,“ povedala po tom, čo sa priznala, že okúsila aj život na ulici.

„Si si naložila,“ nedôveroval jej Jaro Slávik, keď vyhlásila, že bude spievať ikonickú pieseň vyznanie od Mariky Gombitovej. Po prvom vystúpení si vyslúžila standing ovation od divákov i celej poroty, napokon sa prebojovala až do finále. To s prehľadom vyhrala a stala sa absolútnou víťazkou Česko-Slovensko má talent 2015.

Hoci Gyöngyi v Talente prevalcovala všetkých konkurentov, z víťazstva napokon nič nevyťažila.
Zobraziť galériu (5)
Hoci Gyöngyi v Talente prevalcovala všetkých konkurentov, z víťazstva napokon nič nevyťažila.  (Zdroj: TV JOJ)

Hoci si mnohí mysleli, že Gyöngyina kariéra vyštartuje rýchlosťou svetla, mladá speváčka šancu vyslovene spláchla do záchoda. Absolvovala ešte zopár vystúpení a zostalo po nej ticho. Sen o lepšom živote sa rozplynul na prach, čo dokazujú aj najnovšie fotografie z Bodišovej profilu. Z dámy, ktorou sa stala na pódiu talentovej šou, nezostalo vôbec nič.

Takto vyzerá Gyöngyi Bodišová dnes.
Zobraziť galériu (5)
Takto vyzerá Gyöngyi Bodišová dnes.  (Zdroj: Instagram G.B.)

Mala byť hviezdou, neštekne
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram G.B.)

Gyöngyi si nechala potetovať značnú časť ruky a celkovo pôsobí skôr ako chlapec. Neprilepšila si ani životnými podmienkami. Na spomínaných snímkach vidno ošarpanú kuchyňu so špinavými stenami, ktoré navyše zatekajú. Nuž, aj takto môže dopadnúť život nádejnej hviezdy, pokiaľ ho nedokáže správne uchopiť...

Viac o téme: Gyöngyi Bodišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu