Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známy moderátor len o vlások unikol smrti: Teroristi ho nestihli!

Michal Hudák si opäť zaspomínal na nepríjemný zážitok. Zobraziť galériu (6)
Michal Hudák si opäť zaspomínal na nepríjemný zážitok. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Cestovanie so sebou prináša kopec skvelých zážitkov, no v cudzích krajinách môže na výletníkov neraz číhať aj nebezpečenstvo. Svoje o tom vie aj populárny moderátor, herec a zabávač Michal Hudák (49). Ten si pri príležitosti svojich okrúhlych narodenín zaspomínal, ako sa len tesne vyhol obrovskému nešťastiu.

Michal Hudák momentálne hviezdi v zábavnej šou televízie JOJ Inkognito, kde spolu s ďalšími známymi hercami či hudobníkmi hádajú netradičné povolania. Moderátor je v relácii stálou tvárou, a tak si preňho televízny štáb a kolegovia vymysleli prekvapenie. Keďže práve tento štvrtok pripadá na deň moderátorových okrúhlych päťdesiatych narodenín, do Inkognita ako tajného hosťa pozvali hudobnú kapelu Žobráci, v ktorej Hudák aktívne pôsobí ako spevák.

Známy moderátor len o
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV JOJ)

Moderátor najprv indíciám nechcel veriť, no bol to práve on, kto nakoniec odhalil, o akú kapelu ide, a pred kamerami neskrýval dojatie. „Vy ste sa zbláznili úplne?" habkal zo seba so slzami v očiach a snažil sa udržať emócie na uzde. S kapelou funguje už neuveriteľných 39 rokov a prežili toho spolu naozaj veľa. Na jeden extra silný zážitok si opäť zaspomínali.

Známy moderátor len o
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV JOJ)

V roku 2001 sa totiž vybrali do amerického New Yorku a príležitosť využili aj na to, aby si, ako správni turisti, obzreli legendárne dvojičky, a to len deň pred ničivým náletom lietadiel s teroristami. „Od nášho sprievodcu sme dostali takú možnosť vyjsť eskalátormi hore na tú strechu, kde už bolo nad nami len nebo. My sme to tam prechádzali a zrazu začalo strašne pršať," opísal jeden z členov kapely. Práve preto následne vyhliadku zavreli. Žobráci tak boli poslední návštevníci, ktorí sa na strechu svetového obchodného centra dostali.

Známy moderátor len o
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV JOJ)

Kapela teda len tesne unikla tragédii, ktorá nasledujúci deň otriasla nielen Spojenými štátmi, ale i zvyškom sveta. I keď so zmiešanými pocitmi, na túto príhodu partia kamarátov určite len tak ľahko nezabudne.

Viac o téme: Michal Hudák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu