Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bleskový ROZVOD Silvie Kucherenko a jej manžela: Vybavili ich za hodinu!

Silvia Kucherenko je opäť single. Zobraziť galériu (7)
Silvia Kucherenko je opäť single. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Škandalózna modelka Silvia Kucherenko (36) si v posledných rokoch prešla neľahkých obdobím. K zatknutiu jej manžela, podnikateľa Sergeja (49), sa pridali aj manželské problémy. Tie sa dvojici vyriešiť nepodarilo a manželia sa dohodli na rozvode. V super rýchlom konaní im súd tento týždeň vyhovel.

To, že mala dvojica manželské problémy, nebolo tajomstvom a hovoriť o tejto téme nemala problém ani kontroverzná blondínka. Tá zostala sama so synom Alexandrom (7) po tom, ako jej manžela v roku 2015 zatkla polícia a od roku 2017 si odpykáva 11-ročný trest vo väzení.

Silvia Sergeja zo všetkých síl bránila a verila v jeho nevinu. Kritická situácia však pravdepodobne neprispela k riešeniu problémov, ktoré dvojica v manželstve pociťovala a na jeseň minulého roku nasledovala žiadosť o rozvod.

Bleskový ROZVOD Silvie Kucherenko
Zobraziť galériu (7)

Súd tejto žiadosti vyhovel a uplynulý utorok ich 11-ročné manželstvo ukončil. Pojednávania sa zúčastnil aj Sergej, ktorého na súd priviedli priamo spoza múrov väzenia. Konanie malo skutočne rýchly priebeh a dvojica si vypočula rozsudok približne po hodine.

K rýchlemu odbaveniu pravdepodobne prispel aj fakt, že Silvia a Sergej sa nerozišli v zlom. Chcú zostať v priateľskom vzťahu, a to hlavne kvôli ich synovi Sergejovi. „So Sergejom máme korektný vzťah a to sa nezmení. Stále si myslím, že je to dobrý človek a vážim si ho. Rovnako to vnímam aj z jeho strany. Spája nás náš milovaný syn a tak to bude navždy," uviedla pre Nový čas modelka.

Bleskový ROZVOD Silvie Kucherenko
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram S.K.)

Blondínku sme sa snažili kontaktovať, no do uverejnenia sa nám s ňou spojiť nepodarilo.

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu