Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúca zmena v živote Silvie Kucherenko: Napráva chyby z minulosti!

Silvia Kucherenko má odvážny plán! Zobraziť galériu (4)
Silvia Kucherenko má odvážny plán!

BRATISLAVA - Radšej neskoro ako nikdy! Možno aj toto si povedala modelka Silvia Kucherenko (37), ktorá, rovnako ako ďalší rodičia, momentálne pomáha svojmu synovi s domácim štúdiom. Alexander však nie je jediný, kto bude v najbližšom čase sedieť nad učebnicami...

Boj s novým vírusom COVID-19 zasiahol celý svet a neobišiel ani Slovensko. V rámci prevencie pozatvárali svoje brány školy a deťom i rodičom cez nečakané "prázdniny" nezostáva iné, ako zvládnuť samoštúdium z pohodlia domova. Výnimkou nie je ani Silvia Kucherenko, ktorá sa so svojím synom Alexandrom učí každý deň. Čoskoro však naňho nebude už iba dohliadať. Aj ju totiž čaká štúdium.

Galéria: Silvia Kucherenko

 

Návrat do školy

Majiteľku najväčších slovenských pier totiž len nedávno prijali na vysokú školu, kde si Silvia zvolila odbor masmediálnej komunikácie. Z blond modelky by tak v budúcnosti mohla byť práve novinárka. Zameranie si sexi mamička nevybrala náhodou. Práve tento odbor jej učaroval ešte za študentských čias. Po niekoľkých ročníkoch ju však modeling zlákal natoľko, že trnavskú univerzitu opustila.

So synom Alexandrom sa Silvia Kucherenko poctivo učí doma.
Zobraziť galériu (4)
So synom Alexandrom sa Silvia Kucherenko poctivo učí doma.  (Zdroj: Instagram S.K.)

Krása však nie je večná a diplom zo školy sa raz určite zíde. To blondínka dobre vie a snáď aj preto sa Silvia rozhodla, že si budúcnosť seba i svojho syna poistí titulom a vráti sa naspäť do školských lavíc. „Takže som oficiálne vysokoškoláčka a idem študovať to, čomu sa venujem roky a čo ma baví a chcem to mať hlavne podchytené z tej odbornej stránky,” pochválila sa na svojom Instagrame.

Silvia Kucherenko sa rozhodla vrátiť k štúdiu.
Zobraziť galériu (4)
Silvia Kucherenko sa rozhodla vrátiť k štúdiu.  (Zdroj: Instagram S.K.)

Lepší spôsob, ako ísť synovi príkladom, asi ani nemohla vymyslieť. Navyše, domácu karanténu tak využije naozaj zmysluplne. Silvii tlieskame a držíme palce.

Silvia Kucherenko dala v minulosti pred školou prednosť modelingu. Teraz to chce napraviť.
Zobraziť galériu (4)
Silvia Kucherenko dala v minulosti pred školou prednosť modelingu. Teraz to chce napraviť.  (Zdroj: Instagram S.K.)

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu