Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nová tvár markizáckeho Telerána: Nahradila v ňom túto moderátorku!

Teleráno má novú posilu. Zobraziť galériu (5)
Teleráno má novú posilu.

BRATISLAVA - Pomyselná rodina rannej šou televízie Markíza sa najnovšie rozrástla o novú tvár. Tím Telerána od mája posilnila sympatická rosnička Katarína Kulová a v relácii bude divákom podávať aktuálne informácie o počasí.

Nahradila tak svoju kolegyňu Lenku Debnárovú, ktorá sa s televíznymi obrazovkami rozlúčila na konci apríla. Dôvodom jej odchodu však ani zďaleka nie je nespokojnosť vedenia. Lenka bude mať v najbližších mesiacoch či rokoch príjemné povinnosti. Po dcérke Olívii čochvíľa privedie na svet svoje druhé bábätko. A keďže termín pôrodu sa nezadržateľne blíži, sympatická brunetka nastúpila na materskú dovolenku.

Nová tvár markizáckeho Telerána:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram Teleráno)

Jej miesto v Teleráne tak zostalo voľné. To sa teraz ušlo práve Kataríne Kulovej, ktorá kolegyňu zaskočí. Ostrieľaná televízna rosnička si teda po novom musí do práce poriadne privstať. "Snáď nikdy nezaspím do prácičky," zverila sa so svojimi počiatočnými obavami moderátorka prostredníctvom sociálnej siete. 

Nová tvár markizáckeho Telerána:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram Teleráno)

Katarína má už za sebou bohaté skúsenosti. V Markíze pracovala ako redaktorka domáceho spravodajstva a "zmákla" aj moderovanie relácie Reflex. Ako sa jej bude dariť v obľúbenej rannej relácii, uvidíme.

Viac o téme: Lenka DebnárováKatarína Kulová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu